8. látomás

8. látomás

Aztán úgy láttam a látomásban, hogy az Uláj folyó partján vagyok.

mi adja az ultraibolya látást legfontosabb vitaminok a látáshoz

Két szarva volt. Bár mind a két szarv nagy volt, de az egyik nagyobb volt, mint a másik, a második nőtt nagyobbra. Semmiféle vadállat nem tudott neki ellenállni és hatalmából kiszabadulni.

8. látomás hogyan lehet megérteni a 15 nézetet

Tehetett, amit akart, s nagy dolgokat vitt végbe. A baknak hatalmas szarva volt a két szeme között.

E csodálatos esemény több évszázados bizonytalanságnak és találgatásnak vetett véget Isten természetéről, a folyamatos kinyilatkoztatás szükségességéről és más örökkévaló igazságokról, melyeket régóta lelki sötétség vont homályba. Isten, a mi Atyánk, személyes lény, a férfiak és nők pedig az Ő képmására lettek teremtve. Van szeme, mellyel látja tetteinket. Van szája, mellyel szól hozzánk.

Legyőzte a kost, és letörte mind a két szarvát. A kosnak nem volt hozzá ereje, hogy ellenálljon neki.

Bélsacczár király királyságának harmadik évében látomás jelent meg nekem, Dániélnek, az után, mely kez­detben megjelent nekem. Láttam a látomásban és volt, midőn láttam, én Súsán fővárosban voltam, a mely Élám tartományban van; s láttam a látomásban, s én az Úlaj folyónál voltam. Fölemeltem szemeimet s láttam, s ime egy kos a folyó előtt áll és két szarva van neki, a két szarv pedig magas s az egyik magasabb a máso­diknál, s a magasabb utóbb nőtt ki.

Aztán földre terítette, összetiporta, és senki se tudta kiszabadítani a kost hatalmából. Helyébe négy vadállat lépett, az ég 8.

látomás tája 8. látomás fordulva.

Így láttatta velem az Úr az Örökkévaló: íme egy kosár gyümölcs. És mondta: Mit látsz Ámosz? Mondtam: egy kosár gyümölcsöt.

Először parányi volt, de aztán annál jobban megnőtt dél, kelet és a dicső ország felé. A mindennapi 8.

7 sort látok, milyen látomásról van szó

látomás gonosztettel váltotta fel, az igazságot földre tiporta, és minden tette sikerrel járt. Amint közeledett, olyan rémület vett rajtam erőt, hogy elvágódtam. De ő megfogott, és fölsegített.

A nagy szarv, amely a szeme közt van: az első király.

8. látomás szemcseppek a látás javítására kloramfenikol

Hallatlan módon pusztít, és sikerrel jár a vállalkozása. Irtja a hatalmasokat és a szentek népét. Erre szíve felfuvalkodik, és minden lelkiismeret-furdalás nélkül sokakat megöl, sőt még a fejedelmek Fejedelmének is nekitámad.

8. látomás a látás helyreállítása 40 év után

Akkor utoléri a vég, nem is kell hozzá emberi kéz. Mégis, őrizd meg a látomás titkát, mert hosszú évekre szól. A látomásról azonban hallgattam, mert nem volt, aki felvilágosítást tudott volna adni.

8. látomás

További a témáról