Bates szemgyakorlatok

Vajon tényleg használ a Bates féle szemtorna?

Published by Ágoston Péter Bates szemgyakorlatok Úgy két évvel ezelőtt láttam egy előadást videónami akkor igen inspirálóan hatott rám: Időközben már nem elérhető a youtube-on Előtte is olvasgattam már a témában, de a gyakorlatban nemigen próbálgattam még.

teve látása éjjel

Sőt igazából még a fenti előadás megtekintése után is pár nap múlva abbamaradt a gyakorlás. Ugye köztudott, hogy egy új szokás beépítése az életünkbe min 21 nap, de inkább egy hónapnyi folyamatos elvégzését igényli az adott tevékenységnek, minden nap.

Bates szemgyakorlatok

Aztán néhány hónapja egy könyv is a kezembe akadt, ami megint felcsigázott. Harry Benjamin — Tökéletes látás szemüveg nélkül Az előadáson és a könyvben leírt gyakorlatokból aztán összeállítottam a Bates szemgyakorlatok kis gyakorlatsorát szemtorna, nyak és váll lazítás, tenyerezés — ami az egész napos gépezés közben kifejezetten jólesik, hideg vizes mosás, ingázás, stb. Van, hogy nem jut eszembe minden nap, látásélességi egység minden második, vagy harmadik napon, de igyekszem fejben tartani és időt szakítani rá amilyen sűrűn csak lehet.

hogyan lehet gyorsan helyreállítani a látást otthon lányok látásműtétje

Nos, ma voltam egy elég mélyreható szemvizsgálaton egy szemklinikán, és bevallom, titkon napok óta abban reménykedtem, hogy a végén kapott eredmény azt mutatja majd, hogy valamit javult a látásom. És láss csodát!

Médiaajánlat Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján — 15 éves működés után — bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.

A mostani szemüvegem amit le is cserélek asap A mai vizsgálaton a doktornő azonban azzal a jó hírrel szolgált, hogy ez bizony túl erős nekem. Hmmm, mondom, ez jó hír!

A szem mindennapos küzdelmei Belegondoltál már, hogy manapság mennyire nagy terhelés éri a szemeinket nap mint nap? Gondoljunk csak a számítógépes munkákra, amikor a szemnek különböző kontrasztokhoz és fényviszonyokhoz kell alkalmazkodnia, vagy gondoljunk a vezetésre, sporttevékenységekre. Ezeknek a hatására elkezdhet könnyezni, viszketni a szemünk, valamint fejfájás is társulhat hozzá. Azonban van egy megoldás, amit nem feltétlen a szemészeten jelent. Mindössze néhány egyszerű, naponta elvégezhető szemtorna gyakorlattal javíthatunk a helyzeten… Bates féle szemtorna A szemészetben is egyre inkább előfordul a hagyományos orvoslás mellett Bates szemgyakorlatok természetes gyógymód, mely lehet alternatív vagy kiegészítő lehetőség.

Gondoltam egy negyedet, vagy ilyesmit. Ám nézem a papírt: Felső sorban  a mostani szemüvegem, zölddel a javasolt.

fájdalom a szem mögött és homályos látás műtét a fül látásának helyreállítására

Lehet, hogy tényleg működik ez a szemtorna dolog? Persze, persze, lehet, hogy mástól van, nincs közvetlen bizonyíték, hogy javulás a gyakorlatok eredménye.

  • A szem alkalmazkodó képessége, a rugalmassága, a látóélesség beállításának képessége, ugyanúgy fejleszthető, ahogy a test is.
  • Szemtorna gyakorlatok - Galéria Optika
  • Gyógyfürdők a látás kezelésére
  • Távollátás miatta
  • látásjavító szemtorna

Nekem mindenesetre ez most megint újabb adag ösztönzést adott, hogy tovább Bates szemgyakorlatok őket. Mert végleg el akarom dobni a szemüvegemet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is:.

Bates szemgyakorlatok

További a témáról