Beállított nézet

Nézetbeállítások módosítása

Kattintson az Adminisztrálás lapra, majd lépjen arra a nézetre, amelynek beállításait módosítani szeretné. Általános információk: Nézet neve: Az a beállított nézet, amely megjelenik a nézetek listájában.

Nézetbeállítások módosítása

Webhely URL-je: A beállított nézet href="http://mosolykilometer.hu/dioptris-szemvizsglati-diagram.php">dioptriás szemvizsgálati diagram kívánt webhely beállított nézet, például www.

A rendszer a tartalmi jelentésekben, így az oldalon belüli elemzésben is ezt az információt alkalmazza. Időzóna országa vagy területe: Az az ország vagy terület és időzóna, amelyet a jelentések határnapjaként szeretne használni, függetlenül attól, hogy beállított nézet adatok honnan származnak.

Ha például az Egyesült Államok, Los Angeles-i idő lehetőséget választja, akkor a napok kezdetét és végét akkor is a Los Angeles-i idő alapján számítjuk, ha a lekérés New Yorkból, Londonból vagy Moszkvából érkezik.

Tananyagok

Ha téli és nyári időszámítást használó időzónát választ, akkor az Analytics automatikusan alkalmazkodik a módosításokhoz. Ha nem szeretné, hogy az Analytics a téli és nyári időszámítás szerinti módosításokat végezzen, akkor a helyi időzóna helyett a greenwichi középidőt állítsa be.

Az időzóna beállított nézet csak a változtatást követően keletkező adatokra vonatkozik, visszamenőlegesen nem érvényesül.

2 a távollátás látás bal jobb szem

Ha módosítja egy meglévő nézet időzónáját, az adatok között teljes visszaesés vagy kiugróan magas érték is megjelenhet. Ezt az előre vagy visszafelé történő időbeli ugrás okozhatja. Előfordulhat, hogy a jelentésadatok a beállítások frissítését követően még egy ideig a régi időzónára vonatkoznak. Ez az állapot addig tart, amíg szervereink fel nem dolgozzák a módosítást.

iPad felhasználói útmutató

Alapértelmezett oldal: Ez az az oldal, amelyet a böngésző betölt, ha a felhasználó beírja az Ön webhelyének domainjét a címsorba. Ha például a www.

nyirokcsomók és látás a látás összetett neurofiziológiai folyamat

Az oldal neve a webszerver konfigurációjától függően változik, de a leggyakoribb név az index. Ennek az oldalnak a pontos azonosítása nagyon fontos. Ha nem ismeri az oldal nevét, hagyja üresen a mezőt.

beállított nézet mi fogja gyógyítani a homályos látást

Ez a beállítás befolyásolja a jelentéseiben szereplő információk megjelenítési módját. URL-lekérdezési paraméterek kizárása: Az URL-ekben szereplő, de a jelentésekben megjeleníteni nem kívánt lekérdezési paraméterek és egyedi munkamenet-azonosítók pl.

A paramétereket vesszővel elválasztva adja meg.

A beállítás megkülönbözteti a kis- és nagybetűket. Legfeljebb karakter hosszúságú értéket fogad el. Ezenkívül az itt megadott paramétereket a rendszer kizárja a szűrők alkalmazása előtt, ezért ügyeljen rá, hogy itt úgy azonosítsa őket, ahogyan az eredeti, szűretlen URI-ban szerepelnek.

Az alapértelmezett nézet beállítása

Gyakori hiba, hogy a felhasználók alkalmazzák a szűrőt, majd visszatérnek ehhez a beállításhoz, hogy megadják a lekérdezési paramétereket a szűrt jelentésekben szereplő formában, és így figyelmen kívül hagyják a beállítás kis- és nagybetűk megkülönböztetésére vonatkozó követelményét.

A pénznem megjelenítése: pl.

beállított nézet

Robotszűrés: Válassza ezt a lehetőséget az ismert internetes robotok által kezdeményezett munkamenetek kiszűréséhez. Webhelyről indított keresés: Olvassa el a Webhelyről indított keresés beállítása című cikket. A változtatások mentéséhez kattintson a Mentés gombra. Hasznosnak találta?

További a témáról