Belső látásmód. Intuíció – Wikipédia

belső látásmód

belső látásmód

In EzotériaGondolkodásmódHatártudományHolisztikaKorszakváltásLélekMetafizikaNapvallásÖnismeretSpiritualitásSzellemtudománySzemélyiségfejlesztésTermészetgyógyászatTudományVallás 0 Életszemléletem szerint, amíg az ember főként, vagy kizárólag ellentétekben gondolkodik, addig szenved és élete a saját belső konfliktusait tükrözi vissza.

Tapasztalatom szerint nincs olyan spirituális képesség, amellyel felül lehetne emelkedni az ellentéteken. Csakis a látásmód gyökeres és a valósághoz igazodó megváltoztatása, illetve a helyes látásmód kialakítása hozhat megoldást erre a kérdésre.

eszközök a látás helyreállításához hajdina éjjellátó

Belső látásmód és ellenség, igaz és hamis vélemények, hazafiság és internacionalizmus, hívő belső látásmód hitetlen, látásujj masszázs és szegény, fent és lent, kívül és belül, elkövető és áldozat, veszteség és nyereség, enyém-tiéd, igazság és igazságtalanság, múlt és jövő… végtelen sok ellentétpár belső látásmód az elménkben.

Sokan azzal magyarázzák ezt, hogy a polaritások világában — mint amilyen a miénk is — ez természetes.

Győri Nemzeti Színház

Nos, amit a tudati viszonyulásainkat illeti, egyáltalán nem természetes! Az ellentétekben való gondolkodás sajnos az emberi természet legalantasabb részeit mozgósítja: önzővé, gonosszá és vakká teheti az embert.

belső látásmód emberi látásvizsgálat

Az ellentétek kiéleződését a különbségek nem intelligencia által történő kezelésével magyarázom. Aki úgy érzi, hogy az ő igazát, vagy érdekeit háttérbe szorítja egy másik ember igaza vagy érdeke, az ellentétekben gondolkodik.

belső látásmód

Aki úgy látja, hogy az ő pártja, focicsapata, vallása, terméke… hasznosabb és értékesebb, mint a másiké, az könnyen keveredhet külső, majd belső konfliktusokba. Az ilyen konfliktusokból előbb-utóbb vesztesen kerül ki az ember.

Nem csak energiát és barátokat veszíthet, hanem a jósághoz vezető lehetőségeket is elszalaszthatja. A jóság az összhangban rejlik, s az összefogáson, az egységen, a bizalmon és a tiszteleten alapul. A jót csak az láthatja meg, aki tiszta, avagy megtisztult, s ezáltal éber.

Az ellentéteket csak az belső látásmód fel magában, aki nyugodt. Az egységet csak az pillanthatja meg, aki már majdnem Önmaga.

Tartalomjegyzék

Az emberben lévő jóhoz könnyű eljutni: a lényünkben minden állandó dolog jó. Ez nem jelenti azt, hogy az átmeneti dolgokban ne nyilvánulhatna meg a jó. A múlandó dolgokkal pedig óvatosan kell bánnunk: egy vélemény, egy információ, egy tanács, egy részigazság és bármi, ami az anyagi világban testet ölt vagy dologiasul, magában hordozza az ellentétességet, s könnyen tévútra csalhatja az embert.

  1. Hátmasszázs és látás
  2. Belsőépítész tervező művész | Budapesti Metropolitan Egyetem
  3. Másrészt, Ön említette, hogy a lelkek kiválasztás alapján kerülnek egymás mellé a Reshimo-k spirituális gének hasonlósága alapján.
  4. Amikor kiborulsz, az olyan, mintha az Élet egy piros zászlót lengetve jelezné: "Figyelem!
  5. A szó szótöve a latin intueri - "megnéz, megtekint, megfigyel" szóból ered.

Az egyik személy taszíthatja, a másik vonzhatja. Valaki igazat szólhat neki, valaki becsaphatja.

Találatok: látásmód

Valakitől félhetünk, valakiben feltétel nélkül megbízhatunk. A titok mindösszesen annyi, hogy mi magunkban hordozzuk annak az okát, ami ezeket a kettősségeket, minősítéseket kiváltja és létrehozza az életünkben. Aki helyes önismerettel rendelkezik, az mentes a kettőségektől, mert mindenben képes meglátni ugyanazt a mindent átható belső látásmód létrehozó szellemet.

belső látásmód hogyan lehetne javítani a jó látást

Mint ilyen ismeri belső látásmód és letisztult látásmóddal, tiszta gondolatokkal és energiákkal olyan csodákat vesz észre az életben, melyeket mások nem, vagy alig-alig képesek látni. Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

További a témáról