Előadás nézete.

Az előadói jegyzetek használata – Prezi Ügyfélszolgálati Központ

Előadás Az előadói jegyzetek használata Emlékeztetőre van szüksége?

Kevesebb Az Előadói nézet remek eszköz arra, hogy a bemutatót az egyik számítógépen például a laptopján az előadói jegyzetekkel együtt jelenítse meg, míg a hallgatóság egy másik monitoron például egy nagyobb kivetítőn csak a diákat látja. Ha az Előadói nézet nem a megfelelő képernyőn jelenik meg, gyorsan felcserélheti a kijelzőket. Tipp: Check out these YouTube videos from Microsoft Creators for more help with presenting slideshows! Az előadás elkezdése A Diavetítés lap Diavetítés indítása csoportjában válassza Az elejétől gombot. Ha egyetlen monitoron dolgozik a PowerPointban, és meg szeretné jeleníteni az Előadói nézetet, Diavetítés nézetben a képernyő alján, a bal oldalon található vezérlősávban válassza a ikont, majd az Előadói nézet megjelenítése előadás nézete.

Használja az előadói jegyzeteket a Prezi Next-ben hogy ne feledkezzen meg a legfontosabb információkról vagy jegyezze fel a közönség felvetéseit előadás közben. A jegyzetek megkönnyítik a felkészülést és előadás közben is láthatóak az előadói nézetben. Ha másokkal együtt dolgozik, a szerkesztési joggal rendelkező közreműködők is láthatják és szerkeszthetik a jegyzeteket.

hogyan kezdődik a rövidlátás

Fizetős szolgáltatás: Az előadói jegyzetekhez Plus vagy annál magasabb Prezi Next előfizetés szükséges.

Szerencsére egyszerűen előadás nézete előfizetéséthogy hozzáférjen ehhez és más hasznos Prezi szolgáltatásokhoz.

Mit nevezünk Előadói nézetnek? Kevesebb Megjegyzés: Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz. Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat.

Előadói jegyzetek megtekintése és szerkesztése Megjegyzés: Az előadói jegyzetek csak a Prezi Next asztali alkalmazásában érhetőek el. Hozzáadhat előadói jegyzeteket az áttekintéshez, fejezetekhez, alfejezetekhez és oldalakhoz.

Előadás Előadás az előadói nézettel Az előadói nézettel egy hatékony platformmal segíti lekötni a közönségét és fejben tartani a mondanivalóját. Ez azt jelenti, hogy miközben nagyképernyőn ad elő, egy másik nézetet is figyelhet, mely kifejezetten az előadóknak készült.

Automatikusan meg fognak jelenni a struktúra azon részén, ahova hozzáadta őket. Hozzáadás és szerkesztés a szerkesztőből Kattintson az előadói jegyzetek ikonra az eszköztárban az "előadói jegyzetek" oldalsáv megjelenítéséhez.

előadás nézete rövid távú látásjavulás

Írja jegyzeteit az oldalsávban lévő szövegdobozba. Az előadói jegyzeteket automatikusan elmentjük és szerkesztési joggal bárki láthatja és szerkesztheti őket.

melyik csakra felelős a látásért saláták receptek a látáshoz

Amikor végzett, kattintson az X-re a jobb felső sarokban az előadói jegyzetek bezárásához. Hozzáadás és megtekintés az előadói nézetből Előadás nézete és megtekinthet elaődói jegyzeteket az előadói nézet segítségével is.

Live Loops-előadás felvétele a GarageBand iPadhez alkalmazásban

Az előadói nézet megnyitásához kattintson az Előadás gomb melletti nyílra és válassza ki az "előadói nézetet". A bal és jobb nyilakkal navigálhat az előadásban és megnézheti a korábban hozzáadott jegyzeteket. Kattintson és írjon a szövegdobozba új jegyzetek hozzáadásához.

Hasznos volt ez a cikk?

További a témáról