Áfonya szemcsepp. Ocutein Sensitive Plus szemcsepp - Pingvin Patika

A fekete áfonya hatásai a szemre - Szemproblémák kezelése Áfonyalével

A fekete áfonya hatása a szemre Hogyan támogatja az áfonyalé a szem egészségét?

áfonya szemcsepp

Jobb szemműködés fekete áfonya segítségével. Ha a vérkeringésben zavarok lépnek fel, ennek hatása szinte minden esetben jelentkezik a szemnél. A magas vérnyomás és a cukorbetegség kóros retinaelváltozásokat idézhet elő, mely csökkenti a látást.

Áfonya termesztése és ültetése - Tudj meg mindent az áfonyáról!

Olasz kutatók ben 40 szembetegségben szenvedő emberen végeztek kísérletet. Az as években végzett vizsgálatok szerint a feketeáfonya fokozta a szem egyes enzimjeinek aktivitását, melyek növelték az energiatermelést.

mi a sötét látás az olvasás rontja a látást

A szem retinája egy különleges része az emberi testnek, melyet az átlagosnál jobban veszélyeztet az áfonya szemcsepp stressz. Azokat az élelmiszereket, melyek antioxidáns hatású fitonutrienseket tartalmaznak, gyakran vizsgálják a retinát az oxidatív károsodástól védő hatásuk miatt és ez alól a fekete áfonya áfonya szemcsepp kivétel. Laboratóriumi állatokon előzetesen végzett kísérletek szerint a fekete áfonyában lévő antocianinok védik a retinát a nem kívánt oxidatív sérülésektől.

Meddig tart a látás javítása

Érdekes módon azt is megállapították róluk, hogy a napfény okozta károsodástól is védik a retinát. Mint a rákkal szembeni védelem egyik területe, remélhetőleg az emberi szem egészségével és a fekete áfonya fogyasztásával kapcsolatban a jövőben végzett kutatások segítségével a szemet meg lehet védeni a napfény és az oxidatív stressz okozta károsodásoktól.

Jellemzők Az Ocutein Sensitive szemcsepp azonnali és tartós enyhülést hoz érzékeny szemének. Egyedülálló összetétele enyhíti a szemszárazság okozta irritáló érzést, enyhíti az irritáció okozta kipirosodást és védelmet nyújt a por és pollenek ellen. Segít az egész napos kontaklencse viselése esetén áfonya szemcsepp. Az Ocutein Sensitie szemcsepp alkalmas a száraz, fáradt szem védelmére.

További a témáról