Harmadik csakravízió

harmadik csakravízió

Víziók és entitások megkülönböztetésének fontossága Rémképek, látomások, elképesztő és elbűvölő tapasztalások, soha nem látott színek, elképzelhetetlen víziók fogadhatják az arra nyitott és érzékeny embereket. Ugyanakkor hosszú időbe telhet, szem myopia asztigmatizmus be tudják azonosítani, hogy mit is tapasztalnak tulajdonképpen Belekapaszkodnak mindenbe, ami egy kicsit is megszabadítja őket a földi fogságból.

Tiszta tudattal, bár sokszor igen érzékeny lelkülettel és gyengébb idegrendszerrel rendelkező személyek esetében hatványozottan jelentkezhetnek látomások és nyitottabbak lehetnek - harmadik csakravízió számára nem látható -entitások érzékelésére.

harmadik csakravízió

Vízió vagy entitás? Viszonylag egyszerűen különbséget lehet tenni a kétfajta kép között. A vízió inkább éjjel jelentkezik, nyitott és csukott szemmel is jelen van, nem tűnik el akkor sem, ha a fejünkre húzzuk a takarót.

agyrázkódás látása után dikromaták látása

Ha félelmünkben nem bújunk el, hanem nyitott szemmel elfordítjuk tekintetünket valamelyik irányba, a kép —ami lehet akár mozgókép is- a retinán ugyanúgy megmarad. Az entitás ezzel ellentétben tőlünk független jelenség, tehát nem mozog arra, amerre nézünk, hanem eredeti helyén marad, vagy szabadon mozog.

harmadik csakravízió pontlátás tesztek

Energetikája bemérhető, amennyiben nem hiszünk a szemünknek. Halálra rémülten Mikor a rendkívül aktív harmadik szemmel rendelkező harmadik csakravízió először éli meg a szokatlan élményt, előfordulhat, hogy hatalmas félelmében úgy gondolja, valami nincs rendben vele és orvoshoz fordul.

Az első vízió a jóga, amely mutatja odaadását, elkötelezettségét, engedelmességét és saját maga alárendelését harmadik csakravízió parancsának. Gurunk második víziója Rikhiában vált valóra. A műemlék, amely látható és Rikhiában megtekinthető, a szolgálatot, jóakaratot, szeretetet, együttérzést és adást jelképezi. Rikhiapeeth a szolgálat, jóakarat, szeretet, együttérzés és adás emlékműve. Idővel növekedni fog, és szankalpája is meg fog nyilvánulni.

Hosszú idő eltelhet, mire rájön, hogy nincsenek véletlenek és feladata van érzékenységével. Természetesen különbséget teszünk mentálisan terhelt és egészséges emberek érzékelései között. Egy kis csakratan Mivel az 1-es csakra a 7-essel, a 2-es csakra a 6-ossal, a 3-as csakra az 5-össel energetikailag harmadik csakravízió áll, minél kisebb a 2-es csakra aktivitása, azaz minél visszafogottabb a szexuális élet, annál több energetikát kap a tisztánlátás területe, a 6-os csakra harmadik szem.

a látásért felelős helyek távollátás és hiperlátás

Tudatmódosító szerek használatának következményei Bár a böjt, a meditáció és a szexuális élet szüneteltetése elősegíthetik a harmadik szem működését, az e célból alkalmazott tudatmódosító szerek ugyanakkor egy életre tehetik tönkre a felelőtlen fogyasztót. A drogok használatával még véletlenül sem kapunk építő jellegű, fontos útmutató információt tudattalanunkból.

harmadik csakravízió banán és látás

Épp ellenkezőleg.

További a témáról