Helyreállítási négyzetek, Adatbiztonság és integritás

Készülékadatok helyreállítása | BlackBerry Leap

helyreállítási négyzetek a látás rövid időn belüli helyreállításának módszere

A változásról további információért olvassa el ezt a blogbejegyzést. Összefoglalás A Microsoft Excel most már rendelkezik egy beépített automatikus helyreállítás imázssal, amely felváltotta az Automatikus mentés bővítményt, amely a Microsoft Excel nél korábbi Excel-verziókban létezik.

Javítás: Probléma merült fel a helyreállítási meghajtó létrehozása közben

Az Automatikus helyreállítás szolgáltatás az összes megnyitott Excel-fájl másolatát a felhasználó által meghatározható rögzített időközzel menti. A fájlok helyreállnak, ha az Excel váratlanul bezárul, például áramkimaradás esetén. Helyreállítási négyzetek a cikk áttekintést nyújt az Automatikus helyreállítás látáskorrekció módszerrel. További információ Az Automatikus helyreállítás beállításainak konfigurálása Microsoft Office Excel és Excel Az Automatikus helyreállítás szolgáltatás konfigurálásához a Beállítások az Excel beállításai között találhatók.

Megjegyzés: A Beállítások mentése párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Microsoft Office gombra az Excel ben vagy az Excel Fájl menüparancsára, kattintson a es Excel-beállítások vagy az Excel beállításai parancsra, és kattintson a Mentés gombra. Az automatikus helyreállítás beállításainak konfigurálásához hajtsa végre az alábbi lépéseket: A Munkafüzetek mentése csoportbanjelölje be az Automatikus helyreállítás adatainak minden négyzetét az Automatikus helyreállítás funkció bekapcsolásához jelölőnégyzetet.

hogyan javíthatja a látását életkor szerint a távollátás és a rövidlátás együtt lehet

A perc mezőbe tetszőleges egész szám beírása 1 és között. Ez a mező azt állítja be, hogy hány perc fog történni a mentések között. Az alapértelmezett érték 10 perc.

  • Szilárd párbeszéd szemészet
  • Javítás: Probléma merült fel a helyreállítási meghajtó létrehozása közben
  • Adatbiztonság és integritás

A Fájl helyének automatikus helyreállítása mezőbe beírhatja annak a helynek az elérési útját és a mappa nevét, ahol az Automatikus helyreállítás fájlokat meg szeretné tartani. Az üzenet jobb alsó sarkában a következő szám jelenik meg: Ha törli a törlésre a fájl helyének automatikus helyreállítása jelölőnégyzetet, de nem ad meg új helyet, a rendszer továbbra is a törölt helyre menti az Automatikus helyreállító fájlokat.

Ez addig történik, amíg be nem ír egy új helyet.

Az Excel automatikus helyreállítási függvényeinek leírása

A Fájl helyének automatikus helyreállítása mező üres marad, amíg új helyet nem ír be. Az automatikus helyreállítás funkciót kikapcsolhatja egy adott munkafüzetben. Ehhez jelölje be az Automatikus helyreállítás letiltása ehhez a munkafüzethez jelölőnégyzetet az Automatikus helyreállítás kivételek mezőben. Győződjön meg arról, hogy a munkafüzet neve be van jelölve az Automatikus helyreállítás kivételek mezőben.

Microsoft Office Excel és az Helyreállítási négyzetek korábbi helyreállítási négyzetek Az Automatikus helyreállítás párbeszédpanel konfigurálásához a Beállítások párbeszédpanel Mentés lapján találhatóak.

Megjegyzés: A Beállítások párbeszédpanel megnyitásához kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára. Az Automatikus helyreállítás párbeszédpanel konfigurálásához hajtsa végre az alábbi lépéseket: A Beállítások csoportban jelölje be az Automatikus helyreállítás adatainak minden jelölését az Automatikus helyreállítás funkció bekapcsolásához.

Készülékadatok helyreállítása | BlackBerry Leap

Ha a beírt hely egy hálózati meghajtón található, az első automatikus helyreállítási kísérletig nem kap riasztást. A következő hibaüzenet jelenik meg: A Microsoft nem tudja menteni az automatikus helyreállító adatokat az elérési útra. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot, vagy módosítsa a helyet az Eszközök, Beállítások párbeszédpanel Mentés lapján. Ha törli a helyreállítási négyzetek terület automatikus helyreállása jelölőnégyzetet, de nem ad meg új helyet, a rendszer továbbra is a törölt helyre menti az automatikus helyreállító fájlokat.

Ehhez jelölje be az Automatikus helyreállítás letiltása jelölőnégyzetet a Munkafüzet beállításai csoportban. Automatikus helyreállítás esemény helyreállítási négyzetek Ha egy Excel-fájl meg van nyitva, és az Automatikus helyreállítás be van kapcsolva, az Automatikus helyreállítás nem menti a fájlt, amíg az első helyreállítási négyzetek meg nem történik a fájlon, az Automatikus helyreállítás mentési időköze eltelik, és az Excel egy ideje tétlen az alapértelmezett érték 30 helyreállítási négyzetek.

Útmutató a Recuva használatához

Miután az Automatikus helyreállítás mentette a fájlt, a fájl csak a későbbi mentési időközönként kerül mentésre, ha további módosítások történnek. Fájlok helyreállítási négyzetek helyreállítása esetén Annak érdekében, hogy az automatikus helyreállítás helyét ne töltsék fel szükségtelen fájlokkal, az automatikus helyreállító fájlok automatikusan törlődnek a következő esetekben: Amikor a fájlt manuálisan menti.

A fájl mentése új fájlnévvel kerül mentésre a Mentés másként használatával. Bezárja az aktát.

  • A nem mentett Word-dokumentumok biztonsági mentése és visszaállítása a Windows 10 rendszeren
  • Szemész Penzában
  • Vizsgáljuk meg mindegyiket részletesebben.
  • Milyen vitaminok segíthetnek a rövidlátásban
  • Látásromlás reggel
  • Mindenképpen helyezze át az USB-meghajtón található fontos adatait egy másik tárolóeszközre, mielőtt Surface helyreállító USB-meghajtót hoz létre a használatával.

Kilép az Excel programból, függetlenül attól, hogy menti-e a fájlt vagy sem. Az aktuális munkafüzet automatikus helyreállítása kikapcsol.

helyreállítási négyzetek

Az automatikus helyreállítást úgy kapcsolja ki, hogy törli az Automatikus helyreállítás adatainak minden jelölőnégyzet jelölését. Automatikus helyreállítás mentési időzítés Az Automatikus helyreállítás időzítője a Beállítások párbeszédpanel Mentés lapjának percei mezőjében beállított időközönként ellenőrzi a módosított Excel-fájlokat.

Az időzítő az Excel indításakor indul el.

További a témáról