Helyszíni látásvizsgálat

Helyszíni látásvizsgálat | OptiMobil Szemészeti Vizsgálatok

látás mínusz 13, ahogy az ember látja

Vállalati szemészeti szűrővizsgálat Vállalati szemészeti szűrővizsgálatok Igény esetén a helyszíni szűrést helyszínen lebonyolított szemvizsgálat és szemüveg értékesítést is vállaljuk, magas szakmai színvonalon! A céges szemészeti szűrővizsgálat célja hogy segítsük a munkáltatókat abban, hogy megőrizzék munkavállalóik egészségét, munkavégzésüket hatékonyabbá tegyék.

helyszíni látásvizsgálat szembetegség árpa

EüM rendelete alapján a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltató köteles a munkavállaló szem és látásvizsgálatát elvégeztetni, majd ezt 2 évenként megismételtetni. A jogszabályban előírtaknak megfelelően kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése a munkavállaló részére.

homályos látás kora

A rendelet értelmében a képernyő előtti munkavégzéshez használt szemüveg elszámolható költségként, így a munkáltató növelheti beosztottaik juttatásait, miközben költséget csökkent. Szaküzletünk felszereltsége és magasan képzett szakemberei lehetővé teszik a rugalmas szemvizsgálat és kiszolgálás lehetőségét, azaz igény esetén az egyes cégek helyszíni szűrését helyszínen végzett szemvizsgálatot és szemüveg értékesítést is vállaljuk.

helyszíni látásvizsgálat

Így biztosítani tudjuk, hogy a munkavállalók a lehető legkevesebbet legyenek távol munkahelyüktől és kényelmes formában jussanak hozzá a szükséges szemvizsgálathoz és helyszíni látásvizsgálat munkájukat hatékonyabbá tevő éleslátást biztosító szemüveghez.

Cégünk koncepciója hogy kedvező ár-minőség arány mellett kiemelt figyelmet szánjunk ügyfeleinkre. Árajánlatunkban speciálisan az adott cégre szabott legkedvezőbb megoldást biztosítjuk.

szellemképes látás szürkehályog műtét után

Amit kínálunk: keret megállapodás egy,- vagy kétéves szerződési lehetőség helyszíni kiszállás a vállalkozás, szervezet helyszíni látásvizsgálat, telephelyére széles kollekció, db szemüvegkeret, helyszíni keretválasztási helyszíni látásvizsgálat legújabb keret és lencsekollekcióból választhatnak védőszemüveg készítése a helyszínen lehetőség van készpénzzel, hitelkártyával vagy akár egészségpénztári kártyával való fizetésre kedvezményes éleslátást biztosító szemüveg elkészítése nem csak a helyszíni kitelepüléskor családtagoknak kedvezmény üzleteinkben a keret megállapodás ideje alatt rugalmas ügyfélközpontúság.

További a témáról