Labrador látvány

Main navigation

Panoráma Labrador látvány éve a labrador a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban Megszakítás nélkül MTI Családbarát fajta és jól kijön másokkal" - fogalmazott DiNardo.

Az AKC minden évben közzétett listáján, amely az újonnan nyilvántartásba vett kutyák - jórészt kölykök - fajták szerinti megoszlásán alapul. A labrador után a német juhászkutya, a golden retriever, a buldog, a beagle, a francia buldog, a yorkshire terrier, az uszkár, a rottweiler és a boxer került be a tízes élmezőnybe. Ezen fajták egy része - például labrador látvány uszkár, a boxer, a labrador látvány, a beagle, a német juhászkutya és a yorkshire terrier - már a legnevsebb amerikai kutyakiállításon, a Westminster Kennel Club rendezvényén is többször megszerezte a győztesek győztesének - Best in Show - járó díjat.

Labrador retriever, golden retriever, francia buldog és labrador látvány ugyanakkor még egyszer sem diadalmaskodott a kiállítás éves történetében.

A szakmai elismertség sem jelent feltétlen közönségsikert: az idei Westminster Kennel Club Kutyakiállítás abszolút győztesének választott rövidszőrű német vizsla például csak a Az AKC listájának eddigi történetében csupán négy fajta, a labrador, az uszkár, a beagle és az angol cocker labrador látvány fordult meg az első helyen. Közülük minden korábbi rekordot felülírva a labrador immár zsinórban A bájos pofájú, tömzsi labrador látvány, denevérfülű francia buldogok népszerűsége azonban töretlenül ível felfele az országban, különösen New Yorkban, Miamiban, San Franciscóban és Honoluluban, ahol a fajta népszerűsége már a labradorét is túlszárnyalta tavaly.

Támogassa az ujszo. Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak. Az ujszo.

Labrador Retriever

Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nipagin szemészet lehetséges. Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk. Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra.

Labrador Retriever - Dogs 101

További a témáról