Lebegő kilátás

Tíz plusz egy hazai kilátó csodaszép panorámával

lebegő kilátás 8 hyperopia

A Hohe Wand erdővel borított magasfennsíkja látványos, több száz méteres sziklafalának szélén létesítették a Sky Walk panoráma kilátót, mely fantasztikus élményt kínál a nem tériszonyosok túrázóknak. A Skywalk kilátóterasz A Hohe Wand platójának meredeken leszakadó keleti oldala peremére épült az acélból készített kilátóterasz, mély érdekes kialakításával méltán kihagyhatatlan programpont a Hohe Wandra látogató kirándulók közt.

A háromszög alakú építmény több lebegő kilátás kilátás kilóg a méter mély szakadék felé, ráadásul padlója rácsos, így tényleg olyan érzésünk van, mintha a mélység felett szabadon lebegnénk. A Skywalk igazi adrenalinbomba, a tériszonyosok rémálma, a kilátás a platformról egészen elképesztő, szó szerint a lábunk alatt terül el az iszonytató mélység, térképszerűen rajzolódik ki a táj, a kis falvakkal, zöld mezőkkel, erdőszigetekkel.

lebegő kilátás

A Hohe Wand a sziklamászók paradicsoma, a kilátó körüli sziklafalak különösen kedveltek a mászók körében, mindig láthatunk jó néhány embert lehetetlen helyzetekben, a fizika törvényeit megcsúfolva, csüngeni a függőleges sziklafalakon.

A kilátóterasz mellett van a siklóernyősök egyik startoló pontja is, jó időben megtelik a levegő a színes ernyőkön sikló lebegő kilátás.

Gyakorlati tudnivalók Megközelítés A Hohe Wandra autóval is felmehetünk, Wiener Neustadt felől Weikersdorf, majd Winzendorf falun át Stollhofig, majd onnan pár km, a táblával is jelzett panoráma út a Hohe Wand platójára.

látáskárosodás megelőzése és korrekciója jobb látás a torna révén

A fennsíkon vezető jó minőségű aszfaltútról látási norma és patológia Alpengasthof Postl felé kell letérni balra útjelzőtáblaa fogadó melletti nagy parkolótól táblák lebegő kilátás az utat lebegő kilátás 10 perc sétára fekvő Skywalk kilátóteraszig.

Hétvégén ezt már a felvezető út elején lévő sorompónál elkérik, egyéb esetben a kilátó előtti dobozba kell becsületkassza jelleggel leszurkolnunk a díjat.

szubjektív látáskutatási módszer nagyon gyenge látás

Tovább Schneeberg Az Alpok legkeletibb kétezresén A Schneeberg, a magyar határhoz legközelebbi igazi alpesi óriás, már a Fertő-tótól felismerhető a jell Tovább Hohe Wand, körtúra Gigászi szakadékok szélén, barátságos hütték teraszán A népszerű, autóval is könnyen megközelíthető Hohe Wand, a magyar határtól legkö

További a témáról