Látásjavító berendezések

látásjavító berendezések

A vizsgálatot lágy levegőimpulzus alkalmazásával végezzük, amelyet egy látásjavító berendezések tanfolyam után egy asszisztens könnyen elvégezhet.

a járművezetői bizottsági elképzelés mit jelent a látás mínusz négy

Így gyors és kényelmes szemnyomásmérést kínálhat pácienseinek. A könnyű, kompakt kialakítás lehetővé teszi a látszerészek, szemészek és az orvosi személyzet számára, hogy gyorsan, bárhol és bármikor végezzenek retinális vizsgálatokat — megbízható diagnosztizálás pusztán néhány szempillantás alatt. Az új Shack-Hartmann hullámfront technológia gyors és pontos dioptriamérést biztosít az anyagtól, a törésmutatótól és az Abbe-számtól függetlenül.

patológia a látás fiziológiája homályos látászavar

Például távolról működtetheti az összes ZEISS-műszert, és a táblagépen közvetlenül megtekintheti a szemüveglencséket, rétegeket vagy színezési lehetőségeket a sikeres orvosi vizsgálat érdekében. Számos lehetőségünk van arra, hogy pontosan látásjavító berendezések igényeihez igazítsuk.

látásjavító berendezések

Mindezt a számtalan lencsetípus és rendelési paraméter teszi lehetővé. A modern személyre szabott ZEISS lencsék gyártásához használt technológiák rendkívül összetettek, de rendelésük egyszerűbb nem is lehetne.

szemvizsgálat színvakság-teszt

További a témáról