Látvány nyíl,

Madách Imre: Csatár és Vilma

A műkörmösök ma már igazi művészek: sokan közülük szeretik maximálisan kiélni a kreativitásukat a vendégek kezén. Persze addig, amíg ez ízléses és szép, mindenki nyer, az viszont már kevésbé szerencsés, ha a szakember túlzásba esik, és köröm helyett valóságos szobrokat épít a kliensnek.

teljesen vak látássérült látásélesség látás mínusz 10 olyan

Egy orosz manikűrös láncnál, a Nail Sunny-nál ez rendszeresen előfordul. Most éppen egy kissé gusztustalan ötlettel robbantották látvány nyíl az internetet, amit talán jobb lett volna nem megvalósítani: az egyik műkörmös porcelánfogakat kreált a kliense ujjaira, olyannyira részletesen és élethűen, hogy az egyikre még lyukat is festett.

Nem ez az első érdekes ötletük, ha a képre viszed a kurzort, az oldalt megjelenő nyíllal lapozgathatsz a többi csoda között.

látvány nyíl 2 fokos rövidlátás

A szalon Instagram-oldalán egy videót is közzétettek, melyen a készítési látvány nyíl is megtekinthető. Műkörömépítőként nyilván kihívás nehezebbnél nehezebb formákat és mintákat létrehozni, szakmai szemmel ez talán még látványos is, de hétköznapi viselésre alkalmatlan, és nem is túl tetszetős.

látás 0 9 mindkét szemében aki helyreállította a látást a jógában

További a témáról