Megjegyzés hozzáadása. Megjegyzés hozzáadása, módosítása, elrejtése vagy törlése bemutatóban

Megjegyzés hozzáadása
Megjegyzések hozzáadása és nyomtatása a Mac gép Pages alkalmazásában Megjegyzéseket szöveghez, objektumokhoz, diagramokhoz és táblázatcellákhoz adhat hozzá. A dokumentum bal margóján egy kis négyzet jelenik meg, amely azt jelzi, hogy a szöveghez megjegyzés lett hozzáfűzve amely kiemelve látható.

Dián lévő szövegre vagy objektumra vonatkozó megjegyzés hozzáadása Kattintson a szövegre vagy az objektumra Diára vonatkozó megjegyzés hozzáadása Kattintson a dia egy tetszőleges pontjára. A Véleményezés lapon kattintson az Új megjegyzés gombra.

Megjegyzés hozzáadása

Írja be a megjegyzését, majd kattintson a megjegyzésmezőn kívülre. Ha meg látássérült táblázat nézni egy megjegyzést, kattintson a megjegyzés miniatűrjére a dián.

gyengénlátó mindkét szem a látás nagyon gyorsan lemegy

Személy megjelölése megjegyzésben Ez a funkció a Windows asztali ügyfélprogramjaiban csak a Microsoft előfizetők számára elérhető. Amikor megjegyzést fűz egy dokumentumhoz vagy bemutatóhoz, és a jelet használja egy személy nevével, a megemlített személy a megjegyzésre mutató hivatkozást tartalmazó e-mailt kap.

Szemész munkahelyek Líbiában a szem mint látószerv felépítése

További részletekért olvassa el Az Megjegyzés hozzáadása funkció használata megjegyzésekben valaki megcímkézéséhez című cikket. A funkcióhoz az Microsoft Mac PowerPoint Megjegyzések szerkesztése A navigációs ablakban, Normál nézetben kattintson arra a diára, amelyhez megjegyzést szeretne hozzáadni.

 • Megjegyzés hozzáadása, módosítása, elrejtése vagy törlése bemutatóban - Office-támogatás
 • A látás gyógyítható az asztigmatizmussal
 • Megjegyzések hozzáadása és szöveg kiemelése, Pages leírás
 • Megjegyzések hozzáadása és szöveg kiemelése Megjegyzések hozzáadása és szöveg kiemelése Az összes közreműködő megjegyzéseket adhat hozzá a szövegekhez, objektumokhoz, diagramokhoz, táblázatcellákhoz és táblázatokhoz.
 • Egy szövegtömb megjegyzés hozzáadása egy PDF dokumentumhoz
 • Megjegyzés hozzáadása a Google Dokumentumokhoz - Hírek - Megjegyzés hozzáadása a Google Dokumentumokhoz - Hírek - A Google Dokumentumok kiváló alternatívája számos más szövegszerkesztő alkalmazásnak, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommunikáljanak a munkatársakkal a dokumentum egyes részeitől anélkül, hogy e-mailt vagy üzenetet kellene elküldeniük.
 • Az éves látás normális
 • Megjegyzés hozzáadása a Google Dokumentumokhoz - Hírek -

Kattintson a dián annak a megjegyzésnek a miniatűrjére, amelyet szerkeszteni szeretne. A Megjegyzések munkaablakban kattintson a szerkeszteni kívánt megjegyzésre, Megjegyzés hozzáadása kattintson újból a módosítások elvégzéséhez, vagy a Válasz mezőbe kattintva adjon választ egy megjegyzésre.

Szerkesztő Választása

Tipp:   Egy megjegyzés miniatűrjét kijelölve a dián megnézheti a megfelelő megjegyzést a Megjegyzések munkaablakban. Megjegyzés áthelyezése A navigációs ablakban, Normál nézetben kattintson arra a diára, amelyhez megjegyzést szeretne hozzáadni.

látás rövidlátás jelentése

Jelölje ki és húzza a megjegyzés miniatűrjét egy másik helyre ugyanazon a dián. Megjegyzés törlése A navigációs ablakban, Normál nézetben kattintson arra a diára, amelyhez megjegyzést szeretne hozzáadni.

látási problémák szédüléssel természetes gyógyszer a látásra

Kattintson a törölni kívánt megjegyzés miniatűrjére. A Véleményezés lapon kattintson a Törlés gombra, majd kattintson újból a Törlés parancsra, illetve a dián vagy a bemutatóban lévő összes megjegyzés törléséhez válasszon ki egy beállítást.

Megjegyzés hozzáadása

Tipp:   Megjegyzést törölhet úgy is, hogy a Ctrl billentyűt lenyomva a megjegyzésre, majd a Törlés gombra kattint. Megjegyzések megjelenítése vagy elrejtése Kattintson a Nézet lap Normál gombjára.

A Felhő eszköz több szakaszból álló zárt alakzatokat hoz létre.

A Nézet lapon kattintson a Megjegyzések megjelenítése gombra. A megjegyzések szerkeszthetők Ne feledje, Megjegyzés hozzáadása mások is szerkeszthetik a megjegyzéseit. A Office-dokumentumok megjegyzései a fájlban tárolhatók, így a fájljához szerkesztési jogosultsággal hozzáférők szerkeszthetik Megjegyzés hozzáadása megjegyzését.

Jegyzet (Note) vs Megjegyzés (Comment)

Amikor egy megjegyzéseket tartalmazó fájlt nyit meg, az ablak jobb szélén megnyílik a Megjegyzések panel. Megjegyzésjelzők A bal oldali dián a dia miniatűrjének paneljén a számokat ábrázoló, kis méretű megjegyzésjelzők megmutatják, hogy mely diákhoz tartoznak megjegyzések.

 • Írja be a megjegyzést, majd kattintson a megjegyzésen kívülre a bezárásához.
 • Megjegyzés hozzáadása és szerkesztése - AdSense Súgó
 • Gyógytorna rossz látás esetén
 • Jó látás kovalenkóban
 • Gyenge látás az emberekben
 • Megjegyzések megoldása Megjegyzés hozzáadása A Word-dokumentumokban megjegyzéseket fűzhet, például akkor, ha valaki másnak a munkáját szeretné megtekinteni, ha a saját dokumentumában szeretne jegyzetet írni, vagy követni szeretné a nyomon követéssel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáfűzése bemutatóhoz Jelölje ki a dián azt az elemet, amelyhez megjegyzést szeretne írni. Kattintson a Beszúrás lap Megjegyzés gombjára.

További a témáról