Másfél nézet, [Re:] Majdnem másfél tucat Zes alaplappal készült az ASUS - PROHARDVER! Hozzászólások

másfél nézet

Vissza a főoldalra Másfél milliárd forintból újul meg a Székesfehérvári Campus Az Emberi Erőforrás Operatív Program keretében a Budapesti Corvinus Egyetem 1 milliárd millió forintot nyert el a Székesfehérvári Campus második épületének felújítására, oktatási infrastruktúrájának kiépítésére.

másfél nézet

másfél nézet A támogatási szerződést az egyetem megkötötte a magyar állammal, a projekt előkészítési szakasza már zajlik, a tervek szerint a kivitelezés ősszel indulhat el. A projekt másfél nézet megnyitóját A campus ma még felemás képet mutat: a látogatók az egyik oldalon egy modern, infrastruktúrájában másfél nézet igénynek megfelelő egyetemi épületet, a másikon annak ablakok, ajtók nélküli, romos ikertestvérét láthatják.

Az épület másfél nézet párhuzamosan Székesfehérvár Megyei Jogú Város rendezi a környező zöldterületeket is. Az egyetem és a város közös célja, hogy a campus ne csak a tudás otthonává, hanem közösségi térré is váljon. Az épületben a fős és 80 fős előadótermek mellett több kisebb oktatótermet, két konferenciatermet, illetve többcélú konzultációs szobákat, tantermeket és számítógépes szobákat alakítanak ki.

másfél nézet

Az épület tetőtere ad majd otthont a campus saját könyvtárának, valamint itt kap helyet az EFOP 3. Minden terem a legmodernebb informatikai és audiovizuális eszközökkel lesz felszerelve, az infrastruktúra pedig maradéktalanul megfelel majd a környezetvédelmi, energiahatékonysági elvárásoknak.

másfél nézet hogyan lehet visszaállítani a látást 13 évesen

További a témáról