Második látástechnika, Felvásárolnák a Bausch&Lombot

KatharinaF: Látás szemek nélkül szeminárium - Bevezető Előadás (Budapest)

Katharina Friedrich vezetésével "A bénák járnak, a vakok látnak, eljött az ideje a csodáknak!

  • 20+ Best Szemüveg a kukába+egészség images | egészség, szemüveg, tájképfotózás
  • Galaxis látásra
  • 40+ Best meditációs videó images | meditáció, spiritualitás, lelki
  • Меня интересует не медицинская сторона, я спрашиваю как Короткая пурпурная вспышка, затем синяя медленно обежали голову - Да, я ощущаю потерю.

Katharina Friedrich megtalálta azt a módszert, amivel szemek nélkül is lehet látni. Ez a módja a látásnak nem teljesen ismeretlen, mivel korábbi időkből is vannak leírások hasonló esetekről. Az agyunk a teremtő egyik legnagyobb csodája, egy bonyolult szerv, érző, kreatív és rugalmas.

hyperopia szövődménye a ricinusolaj hatása a látásra

Vele kapcsolatban még sok felfedezés várható. A szemekkel való látás a legtöbb ember számára mindennapos, magától értetődő dolog. Képzeljék el — bármennyire hihetetlenül is hangzik — szemek nélkül is lehet látni.

a látás tükröződik a szemében

Ekkor az optikai információk közvetlenül, a szemek használata nélkül jutnak be az agyba, ahol az azokat fogadja és tovább feldolgozza képi tartalommá A szeminárium tartalmaz egyéb modulokat is, mint fogregeneráció fognövesztésalak-korrektúra, fénytáplálkozás, kvantumharmonizálás. Ez kislétszámos tréning!

Nézd mega második látástechnika, hogy melyik fog mely szerveddel áll kapcsolatban. Ennek a tesztnek a bemutatásával az volt a szándékomhogy mindenki viszonylag gyorsan meggyőződhessen arról hogy létezik a test körül egy látható energiabu Néhány szemtorna gyakorlat Pislogás, "tenyerezés" - Tudatos pislogás, a sz Techno Youtube Techno Music Youtubers Youtube Movies Auralátás technikája és lényege Az aura látása mindenkinek vele született képessége, biztosíthatok mindenkit, hogy az auralátás képessége vissza hozható bárki számára. Tanfolyamaim elérhető

Jelentkezz időben! Az azt követő szeminárium részvételi díjait modulonként jelöltük lásd a leírás végén.

Felvásárolnák a Bausch&Lombot

Ekkor az optikai információk közvetlenül, a szemek használata nélkül második látástechnika be az agyba, ahol az azokat fogadja és tovább második látástechnika képi tartalommá. Ezzel a tudással és képességgel könnyen lehet tájékozódni a második látástechnika, örömtelien és lazán. Itt az intuíció, ez a belső második látástechnika veszi át a vezető szerepet. Még az is akinek a szeme működik, sokat nyerhet ezzel a különleges második látástechnika módszerrel. Sok van ami csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.

népi receptek a rövidlátás megszabadulásához

A régi mondás ezzel a második látási móddal is bebizonyosodott. Katharina hogyan lehet javítani a látást 100: 1-ig látássérült volt születése óta, a bal szemére teljesen vak. A jobb szemének a látóképessége is be volt korlátozva.

Szemüveg a kukába+egészség

Nem mehetett orvosi egyetemre, ehelyett közgazdaságtant tanult Bulgáriában. A jobb szemére is alig látott. A részleges gyógyulása után figyelme az alternatív és szellemi gyógyítási módszerekre irányult. A szemek tulajdonképpen csupán a bejárati ajtók, csak érzékelők a látáshoz. Maga a látás funkciója az agyban, a látóközpontokban van, a fej hátsó részén.

A képet magát az agy csinálja. Hogyan kell a kisagy sejtjeit stimulálni ahhoz, hogy a szemeket helyettesítsék és átvegyék az irányítást.

második látástechnika

A szem valójában csak az ajtó, azaz a bejárat. A feladat az volt, hogy találjunk egy másik bejáratot is amit tudunk használni.

  • KatharinaF: Látás szemek nélkül szeminárium - Bevezető Előadás (Budapest)
  • Felvásárolnák a Bausch&Lombot - mosolykilometer.hu
  • Постараюсь.
  • "Это же совершенно другой вид, - сказала она .

Ezt a másik bejáratot kell tulajdonképpen aktiválni, amit szokásos körülmények között nem használ az átlagember. És valóban, ez a belső látósugár szemek nélkül is működik.

Speciális módszerekkel ezt a szemek nélkül is lehet aktiválni. Mindenki meg tudja ezt tenni, akár gyerek, akár felnőtt. Csak elfogadónak és nyitottnak kell lenni rá. Időközben több száz, sőt több ezer ember megtapasztalhatta második látástechnika.

A Wikipedia-ból, az ingyenes enciklopédia Evolution robotika Az Evolution Robotics egy amerikai robotikai technológiára szakosodott cégKaliforniábanPasadena - ban. A termékválaszték kiterjedt második látástechnika számítógépes látásraa lokalizációra és az autonóm navigációra. Az Evolution Robotics együttműködött a Cambridge University-vel a látástechnika kutatásában. Termékek Evolution Robotics Menta tisztítószer a Swiffer nedves ruhával januárjában az Evolution Robotics kiadta a Mint-et modellszám:egy tisztítórobotot, amely porolja és nedvesen felmossa a kemény felületű padlókat. A robot szisztematikusan lefedi a padlót vonalonként, és megtisztítja a széleket, mielőtt visszatér az eredeti helyzetbe.

Köztük volt még egy 92 éves, évek óta teljesen vak osztrák hölgy is, aki néhány napi gyakorlás után visszanyerte a látását. Az interneten megtalálhatók — egyenlőre csak németül — a felvételek a módszer sikeres alkalmazásáról.

A vakok, gyengén látók, látássérültek, akik megtanulják a módszert látnak, de a szemüvegeseknek is megjavul az optikai érzékelésük, a látással kapcsolatos képességük.

Katharina megígérte, hogy eljön Magyarországra is ezt a módszert egy szeminárium keretében komoly érdeklődőknek megtanítani. Ez november ig egy több napos, komplex szeminárium keretében történik.

meditációs videó

A csoport nem lehet túl nagy, mert a módszer elsajátítása intenzív vezetést és gyakorlást kíván meg ahhoz, hogy eredményes legyen. Német nyelvű tolmács biztosítva van.

második látástechnika recept a jobb látáshoz

Időközben Katharinánk már tanítványai és követői is vannak, akik a módszert tovább viszik, hogy minél több vak és gyengénlátó embertársunk élvezhesse ezen csodálatos, újonnan megszerzett képesség előnyeit. Interneten elérhetőek az alábbi német nyelvű felvételek, mint példás esetek.

További a témáról