Privát látással

privát látással

A fizetés a kezelés napján történhet készpénzben, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával. Átutalás esetén kérjük, hogy legalább 5 munkanappal a kezelés előtt indítsa el átutalását.

a látás javulása 50 év után

Az átutalás eredeti banki igazolását fontos magával hoznia és a műtét előtt bemutatni. Egészségpénztáron keresztül való fizetési módok: Készpénzes fizetés előre: a Páciens kifizeti a kezelés összegét, majd erről az adott EP címére kiállított számlát adunk ki a Páciensnek, aki ezt az EP-től visszaigényelheti.

optikus látásvizsgálattal hyperopia myopia vision

Egészségpénztári kártya: Bankkártyához hasonló eszköz, a tulajdonosa ennek bemutatásával tud fizetni. Ügyeljünk arra, hogy a kezelésen felül néhány ezer Ft még legyen a számlán, kezelési költségre. Ebben az esetben a klinika közvetlenül küldi el a számlát az Egészségpénztárnak.

privát látással idegek látásromlása

Privát látással valakinek azt meg kell fizetnie. Egy orvosi kezelés nem egy autó amit vissza lehet privát látással attól aki nem fizet, tehát lényegesen nagyobb a Hitelező rizikója.

privát látással

Ha Önnek hitelre van szüksége a szemészeti kezeléshez, úgy kérjük forduljon a Cofidis zrt-hez. Klinikánk ügyintéző partner, így szívesen felvállaljuk az ehhez szükséges adminisztrációt, ügyintézést.

privát látással

További információ: — az első vizsgálat során vagy: www.

További a témáról