Sötétítő látás

Autós napellenző és fényszűrő, látássegítő autóba (nappali és éjszakai)

sötétítő látás

Ennek az egyszerű módszernek köszönhetően tökéletes látás mellett vezethetsz tűző napsütésben vagy éjszaka is! A közúti balesetek nagy része a nem megfelelő látási viszonyok miatt következik be.

Ugyanolyan veszélyes az, ha elvakítanak a napsugarak, mint az, ha félhomályban vagy éjszaka kell vezetned.

sötétítő látás

Ilyen helyzeteken nehezebb észrevenni a gyalogosokat, szinte láthatatlanná sötétítő látás a kerékpárosok, de a többi járművel is adódhatnak problémáid. Ha te is aggódsz a tűző napsütés miatt vagy utálsz sötétben vezetni, akkor ez segíthet!

sötétítő látás hyperopia dioptria plusz vagy mínusz

Ennek a látássegítő plexinek köszönhetően többé nem kell aggódnod a rossz látási viszonyok sötétítő látás vezetés közben! Ha most arra gondolsz, hogy ezt meg tudod oldani egy napszemüveg segítségével is, akkor tévedsz, ugyanis a speciális sötétítő lap a túl sok fényt szűri, a sárga pedig az éjjeli vezetést könnyíti meg és teszi biztonságossá. Ráadásul mindkettőt két perc alatt felszerelheted az autóba a napellenzőre.

A szemet ért napsugárzás UV  tartománya károsítja a szöveteket. A tartósan szabadban dolgozók között nagyobb gyakorisággal fordul elő a kúszóhártya, szürke hályog. A látást jelentősen veszélyeztető időskori makula degeneratio egyik igazolt jelentős rizikófaktora az UV -behatás. Különösen fontos a szaruhártyán végzett lézeres látást javító műtétek után is a megfelelő UV-védelem, mert nélküle hegesedés alakulhat ki. Hirdetés A sötétítő látás ért tartós oxidatív stressz növelheti a daganat kialakulásának esélyét is.

Innentől kezdve pedig azt a plexit hajtod le, amelyikre éppen szükséged van. Ha télen elvakít a hóról visszaverődő fény, ha a nyári forróságban csak hunyorítva tudsz az útra nézni a napsugarak miatt vagy az eső áztatta aszfaltról visszaverődő fény rontja a látási viszonyokat, egyszerűen csak lehúzod a sötétítő plexit és rögtön újra láthatod, mi zajlik előtted az úton.

sötétítő látás

Sötétítő látás több hunyorítás és nem fáraszt az extra koncentráció. Ha rád sötétedett, mégis útra sötétítő látás kelned, sötétítő látás sem kell kétségbe esned, hiszen a sárga plexi a segítségedre siet, és rögtön jobban látsz majd vak sötétben is. Mikor a fényszóró nem elég, akkor segít az éjszakai látást segítő szerkezet akár városban, akár erdős utakon közlekedsz.

A színezett lencsék már egy ideje a piacon vannak. A divattrendek befolyásolják ezt a terméket és a rendelkezésre álló választék jelentős színskálát kínál. A kedvenc keretének a kiválasztásán túl személyre szabhatja a szemüvegét különböző színezett lencsékkel. Elvégre a szemüveg egyben divattárgy, amely a tulajdonosa személyes stílusát is kihangsúlyozza.

Könnyebben kiszúrod, ha akadály van az úton és a kátyúkat is könnyedén ki tudod kerülni. Ha szemüveget hordasz, akkor bizonyára túl vagy már a sötétítés vs.

  • A legújabb trend: színezett lencsék
  • Szürkehályoggal történő látás helyreállítására szolgáló gyakorlatok
  • Éjjeli, nappali autós látássegítő , látás javító napellenző

Mielőtt befektetnél egy fényre sötétedő lencsébe vagy dioptriás napszemüvegbe, tudnod kell, hogy ez nem feltétlenül lesz a segítségedre a szikrázó napsütésben.

Nem beszélve arról, hogy éjszakai sötétség okozta problémákat továbbra sem oldod meg vele.

sötétítő látás

A x mm nagyságú látás segítő plexi ideális méretű ahhoz, hogy segítse a sofőr számára a vezetés közbeni tisztán látást és biztonságban haza érkezhessen az utasaival együtt. Ráadásul, ha elégedetlen vagy a sötétítő látás a használat során, egyszerűen visszafizetjük az árát.

Növeli a látást éjszaka, ködben, esőben, hóban és bármilyen rossz látási viszonyban. Védi a szemet és növeli a biztonságot vezetés közben. Egyszerűen felcsíptetheted a napellenzőre. Ideális megoldás, ha nem szeretsz napszemüveget hordani vezetés közben vagy szemüveges vagy.

Így nincs veszíteni valód. Akár hivatásos sofőr vagy, akár csak akkor ülsz autóba, amikor munkába igyekszel, vagy a gyereket viszed az óvodába, biztonságban érezheted magadat és az utasaidat is.

Az öregszeműség kezelhető (Optimum Látásjavító Központ)

Kipróbálnád a nappali és éjszakai látást segítőt? Oszd meg másokkal is!

További a témáról