Szaruhártya látása. Keratoconus – Wikipédia

Tíz beteg látását adta vissza a mesterséges szaruhártya

Sertésszaruhártyával nyerte vissza látását egy kínai férfi MTI A hatvanéves szaruhártya látása, Vang Hszinji súlyos szaruhártyafekélyben szenvedett.

hogyan lehet megtudni, milyen jövőképet online a tökéletes látás jelentése

Csak mozgó tárgyakat látott, ha azok 10 centiméteren belül voltak. Az átültetéshez mesterségesen kifejlesztett bioszaruhártyát használtak.

szaruhártya látása

Az Acornea az első ilyen termék, a kínai szaruhártya látása és gyógyszerbiztonsági hivatal China Food and Drug Administration április végén akkreditálta. IllusztrációForrás: Pixabay Fő összetevője a disznószaruhártya "A termék fő összetevője a disznószaruhártya, hibrid proteinektől és ellenanyag termelését indító, úgynevezett antigénektől mentes.

jövőkép és kutatási módszerek látás 100 és 20 között

Megőrizte természetes kollagénszerkezetét, az emberi szervezet számára biztonságos" - fejtette ki Hualej. A szaruhártya-betegségek a vakság legfőbb okai Kínában, mintegy négymillió ember veszítette el így a látását.

mi káros a szemlátásra

Évente százezer új esetet regisztrálnak, mégis csupán mintegy ötezer ember kap új szaruhártyát átültetéssel. Több kínai egyetem is végzett klinikai kísérleteket az Acorneával óta, eredményességi arányuk donorszaruhártyák beültetéséhez hasonló, 94,44 százalékos volt. Kapcsolódó cikk.

látás mínusz 22

További a témáról