Szemészeti műszerek

Szemészeti műszerek
A vizsgálatot lágy levegőimpulzus alkalmazásával végezzük, amelyet egy rövid tanfolyam után egy asszisztens könnyen elvégezhet. Így gyors és kényelmes szemnyomásmérést kínálhat pácienseinek. A könnyű, kompakt kialakítás lehetővé teszi a látszerészek, szemészek és az orvosi személyzet számára, hogy gyorsan, bárhol és bármikor végezzenek retinális vizsgálatokat — megbízható diagnosztizálás pusztán néhány szempillantás alatt. Az új Shack-Hartmann hullámfront technológia gyors és pontos dioptriamérést biztosít az anyagtól, a törésmutatótól és az Abbe-számtól függetlenül.

Optikai szaküzletünk a legmodernebb szemészeti műszerekkel és optikai berendezésekkel ellátott üzlet, melyben optometrista-kontaktológusok és szemész szakorvos végzi a szemvizsgálatot. A részletekről érdeklődjön személyesen.

A Krím a szemvizsgálatunk

A szemészeti szűrővizsgálatot minden esetben szemész szakorvos végzi. A szemészeti vizsgálat a megállapított korrekción túlmenően a szem elülső, valamint hátsó szegmensének réslámpával történő vizsgálatát is magába foglalja. Szemészeti műszerek akciónk keretén belül ingyenes látásvizsgálatra jelentkezhetnek be pácienseink.

a látás jelenség látásélesség és szürkehályog műtét

Olyan lencse kiválasztása a cél, melyet szemészeti műszerek páciens problémák nélkül, hosszú távon fog tudni viselni. A tájékozódás során a kontaktlencse viselés előnyeinek indikációnak a szubjektív szempontjait határozzuk meg.

Miért gondoljuk, hogy többet tudunk nyújtani, mint egy szemészeti rendelő?

Az általános tájékozódás során rákérdezünk a szemüveg viselésére, miért szeretne kontaktlencsét viselni, mikor szeretné viselni, mi a foglalkozása, életmódja, hobbyja, sportol-e. Ezt követően az általános és szemészeti anamnézis felvétele következik.

látáshigiénia számítógépekkel való munka közben

Ezt követően a fenti szempontokat figyelembe véve az első próbalencse kerül kiválasztásra. A lencse kiválasztását az indikációs és kontra indikációs szempontok, a szükséges paraméterek, valamint a páciens egyéni igényei befolyásolják.

A próbalencse felhelyezést követően újabb ellenőrzés következik, mely során a szakember tájékoztatást kap a lencsék elmozdulásáról, a páciens látásélményéről, komfort érzetéről. Indokolt esetben újabb próbalencse felhelyezésére van szükség.

Medicus Partner Kft.

Az eddigiek alapján meghatározzuk a végleges lencsének minden paraméterét dioptria, bázisgörbület, lencse átmérő stb. Véleményünkről a pácienst minden esetben tájékoztatjuk, de a döntés az övé.

Melyiket válasszam? A PRK vagy a FEMTO lézereskezelést?

További a témáról