Szemteszt viccek. Veszélyben van a látásod? Két 30 másodperces teszt, amiből gyorsan kiderül | Femcafe

szemteszt viccek

Az anyós bontogatja a vejétöl kapott karácsonyi ajándékot, majd döbbenten mondja: - De hisz ez vattával van tele! Mire a veje: - Anyuka, hát maga kért fülbevalót karácsonyra! Hajótöröttek vetödnek egy lakatlan szigetre. Gyümölcsfák és édesvíz van a szigeten, söt, van köztük egy nö is, így semmiben nem szemteszt viccek hiányt.

 1. Sturdy Vicces szemteszt Egy igazi férfi kg fölött line.
 2. A vizin befolyásolja a látást
 3. Első osztályos myopia
 4. Egy teszt, ami megmutatja, hogy mennyire bízhatsz a saját szemedben
 5. Fiziológiai nézet
 6. Но у нас ничего не получится.
 7. mosolykilometer.hu - A legjobb vicces képek és viccek egy helyen!

Hamarosan azonban a nö meghal. Pár hónap múlva egy hajó felveszi öket. A kapitány érdeklödik a szigeten töltött idöröl.

A nagy SZEMélyiségteszt - mit árulnak el a szemeid?

De sajnos a nö pár hét után meghalt. Az ötödik héten kénytelenek voltunk eltemetni. Hogy hívják a borostás papot?

szemteszt viccek

Régen láttalak Két repülö megy az égen. Melyik a lány? Miért szedi le a rendör szeretkezés elott az ajtót? A rendör miért hord magával fésüt? Egy szép napon Jamaikában elfogy az összes fü. Néhány óra múlva magához tér az elsö kitisztult raszta néger, egy ideig csodálkozva forgatja a fejét, majd megszólal: - Emberek, mi ez a rohadt szar zene?! Az apa nosztalgiával emlegeti fiának fiatalsága idejét: - Régen: bárok, pia, nök Most meg: kocsma, kisfröcs, anyád Pistike fáradtan érkezik haza a focimeccsröl, de azonnal lelkesen dicsekedni kezd az apjának: - De kár, hogy nem voltál kinn a szemteszt viccek, apuci!

Két csodaszép gólt is   löttem! Fellszáll az öreg szög a villamosra. Ezt meglátja egy fiatal szög, és rögtön felugrik szemteszt viccek. Megszólal szemteszt viccek öreg szög: -Derék szög vagy, fiam! Mi a kommunista mese vége? Fut a zsíros szemteszt viccek és találkozik a rántotthússal. Erre a rántotthús: -Nyugi, engem még szemteszt viccek ismernek. Móricka a villamoson ül.

Felszáll egy öreg bácsi a kopogós botjával. Mivel nincs ülohely, odaáll Móricka mellé. Móricka megszólal: -Miért nem húz a bácsi a botja végére egy gumit? Az öreg bácsi megszólal: -Miért nem húzott apád a farkára, akkor legalább lenne ülöhelyem.

Pistike viccújság

Mit mondott Isten amikor megteremtette a 2. Mi lenne, ha a férfiak lennének a világ abszolút urai: 1. A nönapot áttennék február ére. A nyakkendöt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni.

A mellnagyobbító mütéteket besorolnák a TB-támogatottak közé. Az egyszerüség kedvéért minden nöt ugyanúgy hívnának. Minden nö allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára.

ETTŐL A VIDEÓTÓL A NEVEDET IS EL FOGOD FELEJTENI! #MŰKÖDÖTT! :O

A nöi orrban lenne egy speciális filter, ami elnyeli a sör- izzadság- és hagymaszagot. Macskát kizárólag hogyan lehet tudni a normális látást kínai éttermek hütöjében lehetne tartani, és a céllövöldében mint céltárgyat.

Minden telefonba be lenne építve egy szerkezet, amely 10 szemteszt viccek után automatikusan bontja a vonalat. A szalvétát fel sem találták volna. A nöi mell bámulása elsö találkozáskor szerelmi vallomásnak minösülne. Aki a belsö sávban hatvannal megy, szemteszt viccek a helyszínen lelönék.

A lányuk férjhez adása után az anyák egyszerüen elfelejtenék azok létezését is. Így meg l enne oldva az anyósprobléma. Sörhas szemteszt viccek sörizmokat növesztenének. Feltalálnák azt a zoknit, amely magától megtalálja a párját, bárhol is hagyták öket a lakásban.

Citromos kosár

Az üzletasszonyok mindennapi viselete a bikini lenne. A vécéülöke azonnal felcsapódna, amint felkelnek róla. A szemeteszsákok önállóan elhagynák a házat. Kopognak a menyorszag kapuján, Szent Péter kiszól: -Ma, mi az?

Miért teremtette Isten a férfit? A Microfost a következö negyedévben készül el a vindóz új PERverziójával.

Nö a doktornál: -Doktor úr, valami baj van a szervezetemmel.

 • Látásműtétet végez 2
 • A törlés kéréséig
 • Vicces szemteszt
 • gabica - G-Portál
 • Elveszett látás szürkehályoggal
 • Szem teszt!Csak az emberek egy százaléka látja a számot a képen. Oszd meg ha sikerült

Doktor: -Jó, vetkozzön le, megnézem mi a baj. No: -De nagyon szégyenlös vagyok. Doktor: -Akkor lekapcsolom a villanyt, vetközzön le, és szóljon ha kész!

szemteszt viccek

Levetközik a nö, szól a doktornak: -Kész vagyok, hova tegyem a ruháimat? Doktor: -Talán ide az enyémekre! Ámor repdes egy parkban, egyszer csak meglát egy meztelen férfi- és nö szobrot. Úgy gondolja, tesz valami jót, hát így szól: -Szobrok!

Veszélyben van a látásod? Két 30 másodperces teszt, amiből gyorsan kiderül

Ezennel a 2 szobor feléled, majd azon nyomban a legközelebbi bokorba ugranak. Szemteszt viccek elsö órában nagy nyögések hallatszódnak.

A második órában sem mozdulnak ki onnan, nagy nyögések Ámor kíváncsi lesz, mögé megy hát a bokornak. Látja, hogy az egyik szobor fog egy galambot és azt mondja: -Jó, most te fogod és én szarom le.

Egy család hazugság vizsgálót vesz. Gyerek: -Anya, hoztam egy ötöst! Anya: -Hát kisfiam, amikor én iskolába játam, mindig ötöst szereztem.

Éleslátás kvíz PinkAnyutól, valódi sasszemeknek

Apa: -Hát kisfiam, amikor én iskolába jártam Értesítik öket, hogy kis ünnepség keretében fogják átadni nekik új otthonukat. A megilletödött pár bevonul a lakásba, körbejárnak.

szemteszt viccek

Egyszer csak a férj lelkesen felkiált: - Odanézz, szívem! Micsoda szemteszt viccek beépített szekrényünk lesz! A mozi sötét nezöterén egy hang megszólal: szemteszt viccek uram, ez nem szoknya, hanem reverenda! Pár perc múlva ugyanaz a hang: -Na, mit mondtam?

Egy házaspár már 24 órája autózik. Mivel mindketten fáradtak, elhatározzák, alszanak négy órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az elsö hotelbe, kérnek egy szobát, majd a négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni.

Keresés eredménye

A számla dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál: - Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt? Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferenciaközponttal, szaunával, így szemteszt viccek szobák ára is ennek megfelelö. A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja, kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja: - De ez a csekk csak szemteszt viccek szól!

Egyszer tüz ütött ki egy füves mezön szemteszt viccek farm mellett. A helyiek kihívták a kerületi tüzoltókat, hogy oltsák el a tüzet.

A tüz azonban nagyobbnak bizonyult, mint amire számítottak, a tüzoltók nem tudtak megbirkózni vele. Valaki azt ajánlotta, hogy hívják ki a közeli önkéntes tüzoltó-társulatot is. Annak ellenére, hogy erös kétségek voltak azt illetöen, hogy az önkéntes brigád felszerelése jelent-e bármilyen segítséget egyáltalán, a hívás megtörtént.

Szem teszt!Csak az emberek egy százaléka látja a számot a képen. Oszd meg ha sikerült

Hamarosan megérkeztek a büszke önkéntes tüzoltók egy igen lerobbant állapotban levö öreg tuzoltóautón. Egyenesen a tüz irányába szemteszt szemteszt viccek, söt, bementek az autóval a tüzbe és pont a középen megálltak!

A tüzoltók villámgyorsan leugráltak az autóról és örült gyorsasággal elkezdtek vizet spriccelni minden lehetséges irányba. Rövid idö alatt teljesen eloltották a tüz magját és ezzel szétválasztottak a tüzet két teljesen jól kordában tartható részre. Mindezt látva a szomszédos farm tulajdonosa annyira meg volt elégedve az önkéntes tüzoltók munkájával, hogy ott helyben kiállított a tüzoltó brigád számára egy csekket dollárról. A helyi újság riportere azonnyomban megkérdezte a csapat vezetöjét, hogy mit szándékoznak tenni ezzel a pénzzel.

További a témáról