Szemüvegek fotó. Cégtörténet

szemüvegek fotó

betűk a megtekintéshez

Milanovich Domi Ha szeretsz valakit, mindent megteszel érte!? Na, ne már!

szemüvegek fotó hogyan lehet a legjobban tesztelni a látását

A világ első pszichedelikus szemüvege és a 3D nyomtatott napszemüveg után itt van a Norton Point alapítóinak, Rob Ianellinek és Ryan Schoenikének a legújabb projektje, az újrahasznosított szemüvegek fotó.

Az ötlet, melyhez az óceánban felgyülemlett műanyagot és esetenként régi ruhákat használnak fel, annyira népszerű a Kickstarteren, hogy az szemüvegek fotó szükséges 37 ezer dollár, 10,2 millió szemüvegek fotó helyett már a gyűjtés lezárása előtt két héttel több mint 45 ezer dollár, azaz körülbelül 12,4 millió forint jött össze. Újrahasznosított uniszex napszemüveg.

az életkorral összefüggő hyperopia hogyan kell kezelni szédülés homályos látás fejfájás

Ezért úgy döntöttünk, hogy részesei szeretnénk lenni a megoldásnak. Három féle fazonban kaphatóak a szemüvegek.

olvad a víz és a látás

Körülbelül 27 ezer forintért támogathatjuk a környezetet. Az amerikai márka jelenleg a The Plastic Bank Haiti-vel áll partnerkapcsolatban, de a jövőben szeretnének együttműködni Ázsiával is, ahol az óceánban felgyülemlett szemét közel 60 százalékát a műanyag teszi ki.

szemüvegek fotó galaxis látásra

A polarizált lencsékkel ellátott napszemüvegeket egyébként kéktükrös vagy sima fekete formában 69 fontért, 28 ezer forintért lehet beszerezni és jár hozzá egy gumiabrancsból készített újrahasznosított doboz, illetve egy törlőkendő is. Gondolná, hogy az óceánban felgyülemlett műanyagból készült?

szemüvegek fotó

További a témáról