Végtelen nézet

végtelen nézet

A thanosi világnézet - simamarkelemez

Fiktív csoport története Adam Warlock verziója Amikor Adam Warlock birtokba veszi a mindenható Infinity Gauntlet amely tartalmazta a hat Infinity Gems származó Thanoső rendelte el a Living Tribunal külön a drágaköveket, hogy talán soha nem használható együtt újra. Warlock alkotja az Infinity Watch-ot, és minden tagot egy Infinity Gem-rel bíz meg, hogy megvédje a hatodik tag személyiségét titokban tartja még az Infinity Watch-tagoktól is.

  1. Мы решили допустить известную гибкость в этом процессе.
  2. Látás és hosszú frufru
  3. "Как такое могло произойти?" - повторял Ричард, качая головой.

A Gauntlet befolyása alatt Warlock végtelen nézet az agyában, sőt arra is kíváncsi volt, vajon később a helyes döntéseket hozta-e. A Warlock kezdetben nem akarta, hogy az Őrség csapat legyen; úgy véli, hogy a drágaköveket biztonságosabbá tennék, ha mindegyiket külön tartanák, de Warlock régi ellensége, a Man-Beast elrabolja az Infinity Watch négy tagját és manipulálta drágaköveikkel, hogy megsemmisítsék Warlockot.

végtelen nézet

Miután a Man-Beast legyőzte, az Infinity Watch úgy döntött, hogy hősies csapatként marad együtt, Thanos kivételével. Azonban Thanos, aki az Infinity Gauntlet ügyét követően megalázkodott, nem bántalmazta drágaköveit, hanem biztonságban tartotta.

az egyik szem éles látásvesztésének oka Helyreáll a savanyú látás?

Warlock tárgyal egy megállapodást a Mole Man- rel egy Monster Island-i kastély használatáért az Óra bázisaként. Az Infinity Watch sok más ellenséggel foglalkozik, amelyek többségét érdekli az a hatalom, amelyet a drágakövek adhatnak a tulajdonosuknak. Más ellenfeleknek személyes érdekeik voltak az Infinity Watch tagjai végtelen nézet.

végtelen nézet

Egy amnézia ember jelenik meg a Monster-szigeten, és Gamora figyelmeztetései ellenére az Őrségbe került. A Time Gem birtokában lévő Gamora látomásai vannak ilyen hyperopia, hogy ez az ember meggyilkolja Adam Warlockot.

Az őr az övében található szimbólum alapján nevezi Maxám embert, és a Warlock elleni erőszakos kitörés ellenére csatlakozik az Órához. Az Őrügy részt vesz a Végtelenség Háború és a Végtelen Keresztes hadjárat eseményeiben is, mindkettő a Végtelenség harcművészet eseményeiből fakad.

  • Infinity Watch - Infinity Watch - mosolykilometer.hu
  • Egyéni felület színek árnyalás nélkül : az építőanyagok révén minden metszeti felület az adott elemekhez a beállításait tartalmazó párbeszédpanelban hozzárendelt felülettel jelenik meg.
  • Csökkent látásélesség este
  • Mivel olyan gyors, nagyvonalúan száz láb előnyt ad a hüllőnek.
  • Lehetséges-e masszázzsal helyreállítani a látást?
  • A thanosi világnézet A Marvel filmek rajongói is elismerik, hogy jó pár filmben a főgonosz egy elég egy dimenziós karakter volt.

Egy idő múlva a Gamora Adam Warlock ellen folytatott vita után elhagyja a csapatot. Maxam lett az Idő Gem új Őre.

Tartalomjegyzék

Emiatt visszatér az emlékei; abban a meggyőződésben van, hogy Warlock veszélyt jelent otthona számára. Moondragon telepatikus befolyása alatt Maxam úgy véli, hogy eltörte Warlock nyakát és visszatért saját világába. Eközben a Rune végtelen nézet ismert lény ellopja az összes Végtelen Drágakövet, és elviszi az Ultraverzumba. A Gamora, a Maxam és a drágakövek elmúltával a Watch végtelen nézet. Strange doktor verziója Az " Infinity Countdown " történet végénStrange varázslatos varázslatot használt, hogy beszélt az Infinity Gems végtelen nézet, és kért egy parley-t az Infinity Watch reformjához.

Adam Warlocknak, a Black Widow klónjának, a Marvel kapitánynak, a Star-Lordnak és Turk Barrettnek kijelenti, hogy meg kell őrizni őket az ilyen balesetektől, még akkor is, ha egyikük Thanos.

Oldal infó

Loki verziója Annak érdekében, hogy visszaszerezze a lélekdarabot, amely csapdába esett a lélekvilágban, Gamora Requiem álnévvel ellopta az Infinity Stones-t a Doctor Strange Infinity Watch-ból, de apja befolyása és a végtelen kő csábító ereje miatt megsérült. Különösen a Végtelen Köveket és a Lélekkövet használja annak érdekében, hogy ne csak visszaszerezze hiányzó lelkét, hanem összerakja az univerzumot is, összekapcsolva minden két végtelen nézet egyetlen lénybe.

Új Infinity karóra A 6.

További a témáról