Videoteszt látásvizsgálat

Eseménynaptár

A Polateszt vizsgálat egy speciális vizsgálat, mely a rejtett kancsalság kimutatására szolgál.

a látásfejlődés dinamikája

A következő problémák esetén érdemes a Polatesztes vizsgálatot elvégezni: Tanulási és  figyelem zavarok A szem fáradásos panaszai, időnként  jelentkező kettőslátás Magatartási zavarok A  gyakori  fejfájásos panaszok hátterében nagyon gyakran  a  rejtett kancsalság  vagy  más  néven heterofória állhat. Gyakran a   könnyezésért, a szem fáradásos  panaszaiért,  melyek   pl. A rejtett kancsalság szabad szemmel nem videoteszt látásvizsgálat, mert a szervezet a  megfelelő  látás  érdekében  ezt  a  kis  látáshibát  folyamatosan   korrigálja,  kijavítja.

Allergia vizsgálatok - Mátyásföld Klinika

Ez a  folyamatos  korrigáló  izommunka   viszont  megterheli,  elfárasztja a szervezetet, mely videoteszt látásvizsgálat nap   végére  a  fent  felsorolt  panaszokkal,   tünetekkel reagál a folyamatos szemizom  terhelésre.

A vizsgálat fájdalommentes, időigényes.

videoteszt látásvizsgálat miért súlyos látásromlás

A szembetegségek  kiszűrése  után   az optimális szemüveg korrekció megállapítását követően egy ún. A  prizmás  szemüveg egy  kívülálló számára ugyanúgy  néz  ki,  mint   bármely   más   divatos szemüveg.

videoteszt látásvizsgálat

A prizmás szemüveg rendszeres viselésével a fenti panaszokat megszüntethetjük. A polateszt vizsgálat elvégzése időigényes, fárasztó.

hogyan kell szemvizsgálatot készíteni egyidejű látászavarral járó rendellenességek

Hat-hét éves videoteszt látásvizsgálat előtt nem végezhető el, mert az ettől fiatalabb gyermekek még nem tudnak a kérdésekre korrekten válaszolni. A polateszt vizsgálatot felnőtt korban is érdemes elvégezni, ha  pl.

alacsony fokú hyperopia mi ez

Gyermekeknél a megszokása gyorsan megy, felnőtteknél esetleg hetekig tarthat.

További a témáról