Vizualizációs látás, Téma leírása

Vizualizáció a tudománykommunikációban | Digitális Tankönyvtár

Nincs megadva Téma leírása A tanszéki mobil robotikai fejlesztésekhez, földön mozgó mobil robotok navigációs algoritmusainak valós teszteléséhez szükség van a robotok abszolút hely- ill. Az önálló téma célja egy olyan gépi látás alapú mérőrendszer kialakítása, amely képes minderre egy plafonra szerelt kamera Kinect 2 segítségével.

vizualizációs látás olvasás a látás javítása érdekében

A rendszerrel szemben támasztott elvárások: Egyidejűleg több robot pozíciójának és orientációjának valósidejű meghatározása a robotok tetején elhelyezett azonosító mintázatok alapján Vizualizációs látás alakzatokból pl. A jelenlegi feladat célja ennek a rendszernek a megismerése, illetve továbbfejlesztése a környezetmodellezési funkció megvalósításával - egyszerű akadályok pl.

A téma másik része a vizualizációs modul vizualizációs látás vonatkozik.

vizualizációs látás

A vizualizációs látás céljából egy PC-re kötött projektor vetít képet az asztalra amin a robotok mozognak. Feladat ennek a képnek az előállítása a virtuális környezetről, majd a valódi akadályokra, robotokra vetítése.

látás alsó ellenőrzése

Megjelenítás: Robotok azonosítói, akadályok befoglalójának megjelenítése magasságadatok figyelembevételével. Szenzorok jeleinek megjelenítése távolság, sebesség stb. A megjelenítőrendszer Unity platformon készül.

mi a bolha látványa helyreállítja a látást a glaukóma műtét után

További a témáról