Felszerelés szemészhez

Anya és fia a szemészet élvonalában

A cég ban alakult, amely működésének kezdetén fotó-optika kereskedésként üzemelt. A versenyképesség megőrzése érdekében az akkor még kis üzlet önálló optikai műhelyt helyezett üzembe.

A műhely magas színvonalú felszerelését követően megépítésre került egy szakorvosi rendelő, ahol a Szakorvosi ellátás Előzetes időpont egyeztetést követően szemész szakorvosi vizsgálat igényelhető.

felszerelés szemészhez myopia diagnózisa

Betegeink teljes körű ellátását a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szemész szakorvosaink, Dr. Bálint Katalin és Dr.

mit kell enni a látás javításakor látássérült nyomozón

Locsmándi Mária látja el. Orvosaink az aktuálisan szükséges szemüveg és kontaktlencse felszerelés szemészhez megállapításán túl egyéb szűrővizsgálatok elvégzésével várják a kedves vásárlóinkat: vérnyomás, cukorbetegség, meszesedés által kialakult szemfenéki elváltozások mértékének megmagas állapítása zöldhályog glaucoma és szürkehályog diagnosztizálása pajzsmirigy speciális szemészeti vizsgálata látóideg állapotának felmérése fúziós frekvencia mérővel CFF látótérvizsgálat től Napjainkban a 4 szakember legjobb tudása szerint dolgozik, miközben egyikük a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytatja tanulmányait optometristaként.

felszerelés szemészhez

A szakorvosi vizsgálat mellett a hét minden napján optometrista szemvizsgálat is lehetséges. Az optometrista, olyan felsőfokú végzettségű látszerész, aki képesítése alapján, szemvizsgálatot is végezhet. Megállapítja a szükséges és helyes szemüveg korrekciót, betegség gyanúja esetén, orvoshoz irányítja a pacienst.

az 5. látás műtétre van szükség

Bolt Az üzlet Műhely A helyben elhelyezkedő műhely májusában további fejlesztéseken esett át, melynek eredményeképpen a szemüvegek akár egy órán belül is elkészülhetnek. A jelenleg legprofesszionálisabb eszközök, berendezések által mindenfajta igényeket kielégítő felszerelés szemészhez minőségben állunk vevőink rendelkezésére. Olvassa cikkünket a Szuperinfóban

látás rendhagyó kezelések látási norma és patológia

További a témáról