Kurkuma kilátás. Borestek, sörbemutató, pálinka-, sajt-, olíva kostoló

kurkuma kilátás

csak 20 százalékos látás

A Smúz szexi, könnyed, illatos, virágos, finom. Ezért rangsorolták a legjobb kávézók, legjobb kurkuma kilátás, legjobb teraszok közé. Ezért látogatják művészek, kedvelik a filmesek, influencerek és jönnek mindazok, akik tökéletes kávéra, remek süteményekre, jó borokra, kézműves sörökre vágynak. A hely Virágüzlet és kávéház egy helyen.

mit kell enni a látás javításakor

A terasz Fák, kert, Parlament és Halászbástya. Ezt látni a teraszról. Kell ennél több?

Viber A kurkuma csodás egészségügyi hatását ma már a nyugati civilizációk is elismerik. Ez a különleges, elsősorban fűszernövény a távol-keletről származik.

Jó, legyen egy remek koktél! A kávé A kávétermést, minden évben 1-től 10 pontig minősítik. Olyan ez, mint a bor, nem csak a hely, az egyes dűlök is számítanak, ahogy a feldolgozás módja is.

  • KURKUMA - Kirakós játékok itt: Puzzle Factory
  • Jó szemcsepp

A Smúzban csak olyan kávét kaphatsz, amely 9,2 fölötti minősítés kapott. Ezen túlmenően a világ legjobb kávégépén, egy La Marcoccon készítjük az italokat, amelynek minden darabját kézzel készítik Kurkuma kilátás.

A tejes kávékhoz bio tejet használunk, ahogy az alternatív tejek is biominősítésűek.

3 Turmeric Face Mask Recipes For Gorgeous, Glowing Skin

A cukrászat Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni.

A konyha Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat.

Ez a kínai gyógynövény (+ vas) 16 órán belül megöli a rákos sejteket

Kutyabarát Smúz Hozd magaddal Te is kedvencedet! Smúz Neked Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal Smúz Önöknek, Cégeknek Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz.

mentse a látványt

Borestek, sörbemutató, pálinka- sajt- olíva kostoló ezekkel mind téged és a barátaidat szórakoztatjuk. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be. Selfie pont.

Bates rövidlátást gyakorol legjobb szemészeti klinika

További a témáról