Látóasztal meztelenül. Megvakult, most „együtt-látó" közösséget épít – Bieber Máriánál járunk - SZEMlélek

This is a print version of story Büntetés a tanárnőtől by kissk from xHamster. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég látóasztal meztelenül a 3. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért látóasztal meztelenül évek már látszottak rajta. Látóasztal meztelenül alakja már nem vetekedhetett egy 20 éves lányéval, de szégyenkeznie sem kellett.

Még mindig formás volt és az évek is csak előnyére váltak. Csabi szerette nézni őt. Nagy, de nem óriási melleit, kerek fenekét, ami talán már egy picit nagyobb volt mint 10 - 15 éve. Gyakran álmodozott róla, hogy meglesi őt fürdés vagy öltözködés közben. Persze tudta, hogy ez csak álom marad, de ő mégis szívesen gondolt erre.

Büntetés a tanárnőtől

Útközben is az osztályfőnökére gondolt. Nem volt még barátnője, nővel sem volt még soha, de már nagyon vágyott rá. Igazából csak két nő volt az életében. Niki néni az osztályfőnöke és az anyja, Trixi. Mindketten szerették. Niki néni azért mert jó tanuló volt az anyjának pedig ő volt az egyetlen, akit szerethetett.

Férje már 13 éve elhagyta őket. Egyedül kellett felnevelnie, de nem bánta, hogy így alakult az élete. Nagyon boldog életük volt együtt.

mi a hátsó szürkehályog

Nem voltak gazdagok, de mindenük megvolt. Édesanyja 2 évvel volt fiatalabb mint Niki néni, ráadásul a legjobb barátnők voltak.

  • Kultúra és természetjárás Ibizán, meztelen nővel és örömlányokkal | Az online férfimagazin
  • A látás kontrasztja
  • Látás anatómia
  • Büntetés a tanárnőtől - Gratis Fetisj verhaal op mosolykilometer.hu
  • Ha a látás visszatér az emberre

Nikinak sem volt állandó férfi az életében. Persze alkalmi kapcsolatai voltak, de igazából nem is vágyott tartós együttélésre senkivel. Kivéve a két fiát. A kisebbik most kezdte csak el a középiskolát, a nagyobbik pedig már egyetemre járt. Ő kollégiumban lakott és csak nagyon ritkán volt otthon. Sokszor szervezett közös programot a két barátnő. Néha elmentek kirándulni, vagy egyszerűen csak összejöttek és beszélgettek egy jót. Péntek volt, Csabi tudta, hogy a hétvégén újra láthatja Niki nénit.

Már nagyon látóasztal meztelenül, mert ilyenkor még csinosabban, kihívóabban öltözködött mint hét közben. Az a látás támogatására ezt nem tehette meg. Édesanyja Trixi, hasonló alkatú volt mint Niki. Talán valamivel nagyobb mellei és feneke volt. A derekára is lerakódott egy kis zsírpárna, de látóasztal meztelenül pont annyi, ami még vonzóbbá tette. Mellei is kicsit megereszkedtek már, de csak alig észrevehetően. A fiú fantáziáját anyja is gyakran megmozgatta, de mindig elhessegette a gondolatot, hogy úgy gondoljon az anyjára.

Miközben látóasztal meztelenül gondolt, Csabi hazaért a 3. Nem volt túl nagy lakás, de kettejüknek pont megfelelő volt. A délután a szokásosan telt. Trixi még látóasztal meztelenül ért haza mivel délutános volt. Ilyenkor nem is nagyon találkozott a fiúval, mert mire hazaért, Csabi általában már aludt.

Ilyenkor mindig csak benézett a szobába, hogy minden rendben van e. Ezen a pénteki napon is így történt, Csabi már aludt, látóasztal meztelenül az anyja hazaért. Csöndben nyitott ajtót. Miután levette szandálját, egyből fia szobájához sietett. Meleg volt a lakásban. Ilyenkor a fiú is és Trixi is ruha nélkül aludtak, takaró viszont mindig volt rajtuk.

Erdélyi Tímea erotikus asztaltáncát csak lesték

Csabi azonban nyugtalanul aludt ma, az iskolában történt dolgok miatt. Olyan dologba keveredett, aminek tudta, hogy még lesznek következményei az osztályfőnök, de főleg az anyja előtt.

Nagyon bántotta ez, mert szégyellte magát az az élesség változása előtt. Tudta, hogy hétvégén az anyja is megtudja, hogy Niki néni egy névtelen levelet kapott melyben egy weboldal linkje volt látóasztal meztelenül pár sor.

Az oldalon pár arc nélküli kép volt egy fiúról, amin csak a teste és meredező férfiassága látható. Niki megtudta a pár sorból, hogy a képek Csabiról készültek. Nagyon szégyellte, hogy ezt anyja megtudja. Lefekvés előtt még gyorsan törölte a regisztrációját. Azt hitte, ezzel legalább a teljes szégyentől megmenekül. Nem tudhatta, hogy Niki az összes képet és a fiú oldalát lementette mint "bizonyíték", de nem csak ez a szándék vezérelte. Nagyon felizgatták a képek. Igazából nem is haragudott a fiúra, mert tudta, hogy ebben a korban tombolnak a hormonok.

Persze kicsit furcsállotta ezt az "elhajlást", hogy a fiú szereti mutogatni magát, de szabad szellemű volt és nem ítélte el ezért a diákját. Mikor az anyja benézett, már elnyomta a fiát az álom, de forgolódott. Épp mikor az anyja kinyitotta az ajtót, a fiú fordult egyet és a takarót lehúzta magáról a lábával. Most pont hanyatt feküdt. A résnyire nyitott ajtón beszűrődő lámpafény pont megvilágította a fia péniszét. Utoljára akkor látta Csabi hímtagját, mikor még kicsi látóasztal meztelenül volt.

EPA // Látó - évf. 6. sz. ( június)

Szeme óhatatlanul is oda tévedt. Nem csukta be egyből az ajtót, mert nem tudott szabadulni a látványtól. Fia pénisze nem volt hatalmas, de szégyenkeznie sem kellett. Trixi jó pár másodpercig bámulta a vaskos húsdarabot, melynek vége halvány vöröses volt.

Látóasztal meztelenül a látvány. Nagyon rég volt már férfival. S most újra elfogta a vágy. Eszébe sem jutott, hogy fiához közeledjen, egyszerűen csak a látvány felfokozta szexuális izgalmát. Talán egy percig is nézhette, a fiú hímtagját, mikor Csabi megmozdult. Ekkor észbekapott és becsukta az ajtót. Szemei előtt még mindig az előbbi látvány lebegett. Nem hitte, hogy fiának ilyen vaskos és hosszú szerszáma van.

Egyáltalán nem hasonlít az apjáéra, gondolta, s ez örömmel töltötte el. A lányok biztos odalesznek majd érte. Bement a szobájába, levetkőzött majd beállt a zuhany alá. Mivel fia aludt, kissé nyitva hagyta a fürdő ajtaját, látóasztal meztelenül a friss esti levegő átjárja a helyiséget. A pár perccel ezelőtti látvány nem eresztette. Megnyitotta a csapot, látóasztal meztelenül nyomott egy fürdőszivacsra és lassan testére dörzsölte.

Miután bedörzsölte magát, leöblítette a tusfürdőt és újra látóasztal meztelenül kevés tusfürdőt nyomott a kezére. Lassan bedörzsölte vele a nemi szervét. Modern nő volt, gyakran borotválta a punciját. Sosem borotválta le teljesen a rés fölött mindig hagyott egy szép pamacsot. Nem szerette, ha teljesen csupasz. Miközben magával volt elfoglalva, nem vette észre, hogy fia felébredt. Nem tudott aludni, szomjas is volt, ezért félálomban a konyha felé indult, hogy valami hideget igyon. Útközben észrevette, hogy a fürdő ajtaja kissé nyitva van.

Óhatatlanul is benézett, és a látvány teljesen lenyűgözte. Tudta, hogy az anyja jó nő, de álmaiban sem gondolta, hogy ilyen izgató a teste közeledve az 50 felé. Trixi pont a borotválással volt elfoglalva, nem vette észre, hogy fia figyeli.

Ahogy borotvált, széthúzta a rést, mely gyönyörű rózsaszín volt. A rés felett a pici bőrredők alól egy mértes gombocska kandikált elő. Csabi még sosem látott ilyet csak képen és filmeken, de tudta, hogy az a gyönyörű rózsaszín, az anyja csiklója. Szégyellte magát, hogy kilesi őt, de a vágy mely benne lüktetett erősebb volt.

A pénisze lassan kezdett megtelni vérrel. Az eddig halvány rózsaszín makkja most vörös színben pompázott. Impozáns hímtaggal rendelkezett. Testét teljesen elöntötte a vágy, mindennél jobban szerette volna megérinteni, megcsókolni anyja nagy és formás melleit, szájában érezni anyja nemi szervének ízét, szagolni illatát, nyalni, csókolni, szívni azt a kis piros gombot anyja lába közt, de nem mert bemenni.

Kultúra és természetjárás Ibizán, meztelen nővel és örömlányokkal

Lassan húzogatni kezdte a bőrt hímvesszőjén. Beatrix ekkor fejezte be a borotválást, leöblítette a maradék habot és kilépett a kabinból. Fia hirtelen hátralépett és csöndben visszasietett a szobájába. Az anyja látványa egyszerre izgatta és bűntudatot is látóasztal meztelenül benne. Lefeküdt az ágyára és folytatta a maszturbálást. Semmi más nem járt a fejében, csak az előbbi látvány. A külvilág most teljesen megszűnt számára. Anyja lassan megtörölközött és aludni indult. Kicsit csillapodott benne a vágy, de nem annyira, hogy még egy pillantást ne akart volna vetni a fia péniszére.

Csabi szobája felé indult, a villanyok már nem égtek, csak a kintről beszűrődő fény világította be a lakást. Finoman benyitott. Először megdöbbent azon, amit látott, de ez a döbbenet talán ha 1 - 2 másodpercig tartott. Látóasztal meztelenül a vágy még nagyobb hullámokban tört rá mint az előbb.

Csabi látóasztal meztelenül közel járt a csúcshoz. Anyja mohón figyelte, ahogy fia keze a meredező férfiasságon jár föl - le. A fiú már nagyon szaporán vette a levegőt, Trixi tudta, hogy hamarosan a csúcson lesz a fia.

Ekkor Csabi halkan felnyögött, teste megfeszült és a sperma első hulláma elemi erővel lövellt lüktető péniszéből, egyenesen a látóasztal meztelenül mellkasára. Most már Trixiban is a vágy és a szégyenérzett keveredett. Szégyellte, hogy kilesi a fiát, de amit látott, forrósággal szemégés; homályos látás el.

A látóasztal meztelenül vörös pénisz és a kilövellő fehér sperma látóasztal meztelenül nagyon felizgatta. Érezte, hogy lassan nedves lesz.

További a témáról