Látáskezelő fürdők. Zhdanov módszertana lényege

Egy speciális femtoszekundumos lézer választ el egy vékony 3D réteget a szaruhártya belsejében, amelyet a szaruhártya 2 mm-es bemetszése eltávolít. Ez az eljárás védi a szemet, a látáskezelő fürdők stabil marad és a fedéllel járó szövődmények megszűnnek. Ez a minimálisan invazív kezelés az első választás a rövidlátás, az asztigmatizmus látáskezelő fürdők a szemszárazság korrekciójára.

Fő előnyei Látáskezelő fürdők ReLEx mosoly a látás gyengéd korrekciója a szaruhártya fedele nélkül ReLEx mosoly 2 mm minimális invázió LASIK 20 mm-es fedél Alkalmas száraz szemű betegek számára Alkalmas vékony szaruhártyával rendelkező betegek számára Korrekció myopia dioptriaig terjedő betegeknél lehetséges.

A ReLEx mosoly kulcslyuk-technológia tovább ment: a látásjavítás még biztonságosabbá és kíméletesebbé vált.

Hogyan látják a rossz látással rendelkező emberek a világot?

Miután 3D-s lemezt lencsét készítettünk lézerrel, miniatűr bemetszéssel azonnal eltávolítjuk, a szaruhártya biomechanikájának minimális megzavarásával. Ezt az eljárást "résnek" nevezik a szaruhártya sztrómájában látáskezelő fürdők kis lézernyílás bemetszés miatt. A fénytörés korrekciójának kívánt hatását a szaruhártya alakjának megváltoztatásával érhetjük el, amikor eltávolítjuk a lencse előre meghatározott vastagságát, amely megfelel az ametropia mértékének.

Ugyanakkor a szaruhártya stabilitása megmarad, és a könnyfolyadék képződése gyakorlatilag nem zavart.

Immunitási készítmények 1,5 éves gyermek számára

Ez a ReLEx mosolyt alkalmassá teszi a száraz szemű látáskezelő fürdők kontaktlencse-intoleranciában szenvedő betegek számára. Ami a legfontosabb: mindössze 32 másodpercbe telik az eljárás végrehajtása mindkét szemen. Hogyan működik a ReLEx mosoly technika? Eddig a refrakciós látás korrekciója a LASIK módszerrel általában abban állt, hogy a sebész először levágta a szaruhártya fedelét fedeletamelyet a szaruhártya szöveti szakaszainak ezt követő fokozatos párolgása céljából visszahajtottak.

A jelenleg alkalmazott ReLEx mosoly-technika lehetővé teszi a látás lézeres korrekcióját anélkül, hogy szaruhártya-fedél fedél képződne, ami ezt a technikát minimálisan invazívvá teszi.

A szaruhártya lencséjének kialakulása és a bemetszés A VisuMax femtoszekundumos lézerrel a szaruhártya lencséje egyszerre leválik, és az érintetlen ép szaruhártyán legfeljebb négy milliméter hosszúságú bemetszést végeznek.

Kínai látáskezelés gyermekeknél

Sőt, ez szinte a körülményektől függetlenül is megtehető. A szaruhártya lenticula eltávolítása A következő szakaszban a szaruhártya lencséjét a bemetszéssel eltávolítják. Mivel a szaruhártya membránjának egyetlen szárnya fedél nincs elvágva, a szaruhártya biomechanikájának csak minimális interferenciájáról beszélhetünk.

A rehabilitációs folyamat A szaruhártya lencséjének eltávolításával járó szaruhártya-változások biztosítják a refrakció kívánt változásának elérését.

A látás javítása otthon

Látáskezelő fürdők kötelező, egy-egy beteg konzultáció Egy nem kötelező, személyes konzultáció során az látásromlás veleszületett először meg kell határoznia, hogy jogosult-e Önre a ReLEx mosoly műveletre. Ebből a célból meg kell mérni a szeme összes releváns paraméterét. Átfogó előzetes vizsgálat A műtétet mindenekelőtt átfogó orvosi vizsgálat előzi meg. A vizsgálat előtt semmilyen körülmények között kerülnie kell a kontaktlencsék viselését, mivel a hosszú távú viselés befolyásolja a szaruhártya alakját.

Amikor látáskezelő fürdők körülmények A kontaktlencse eltávolítása után a szaruhártya természetes formájához való visszatérés több hétig is eltarthat. Elégtelen időtartam a megjelenés előtt orvosi vizsgálat az az időszak, amely alatt tartózkodik a kontaktlencse viselésétől, ahhoz vezethet nemkívánatos következmények - különös tekintettel látáskezelő fürdők műtét megtervezésére, amely nem veszi látáskezelő fürdők mértékben figyelembe a szeme tényleges jellemzőit, és ennek eredményeként - elsősorban az esetleges nem kielégítő eredménynek - a műtét utáni távolság elégtelen látásélességét.

Általános ajánlások

Az orvosi vizsgálat megkezdése előtt egy hétre abba kell hagynia a lágy kontaktlencsék viselését, és legjobb eset - és két hét. Kemény kontaktlencsék viselése esetén a megadott időtartamnak legalább két hétnek kell lennie. Különben is műtét előtti időszak tartózkodnia kell látáskezelő fürdők szemüveg viselésétől ugyanennyi ideig. A kezelés megkezdése előtti napon, valamint a műtét napján kerülje a kozmetikai termékek, például krémek, testápolók stb.

Növelheti a fertőzés vagy látáskezelő fürdők szennyeződés kockázatát működési terület A szem környékét alaposan meg kell tisztítani, különösen a műtét reggelén. Műtét a ReLEx mosoly technikával A műtét napján a lehető legkényelmesebb ruházatot kell viselnie. Fogyaszthatja a szokásos ételt és italt, de tartózkodnia kell a dohányzástól. Higiéniai célokból megint alaposan meg kell mosnia az arcát, és teljesen el kell távolítania minden smink vagy kozmetikum maradványait.

A látáskezelő fürdők érkezés után kap egy beteg kérdőívet, amelyet ki kell töltenie. Kérésére nyugtatót is kaphat a műtét látáskezelő fürdők.

Miskolctapolca barlang fürdő

A következő lépés maga a műtét lesz, amelyet ambulánsan végeznek, és mindkét szem számára csak körülbelül 20 percig tart. Először is egy sebész fog fogadni, aki, mielőtt érzéstelenítőt alkalmazna a szaruhártya felszínén, szemcseppban ben még egyszer győződjön meg arról, hogy személyes adatai helyesek.

Annak érdekében, hogy a műtét alatt ne látáskezelő fürdők a szem, egy speciális eszközzel nyitják és rögzítik a szemhéjakat. A másik szem csukva lesz a műtét látáskezelő fürdők.

A következő eljárás a szaruhártya lencséjének előkészítése a szaruhártyában a VisuMax femtoszekundumos lézer segítségével.

Relex mosoly látásjavítás. Mosoly lézeres látásjavító technika

A szaruhártya alakjához igazított kontaktüveget használnak a szem rögzítésére. Ezen eljárások során fényes foltot fog látni, de alig fog érezni valamit. A szaruhártya-lencse előkészítésének befejezése után a sebész egy lézerrel kis, legfeljebb négy milliméter hosszú bemetszést hajt végre, amelyen keresztül elválik és óvatosan kihúzza a szaruhártya-lencsét.

Ez a kis terület önmagában bezárul a korrekció után, ezért nem szükséges varrási eljárás. Ezenkívül nincs szükség különösebb műtét utáni óvintézkedések betartására.

További a témáról