Speciális szemészet, További cikkek

speciális szemészet

speciális szemészet az ultrahang korszakának kezdete a szemészetben

Hat éves kor felett ajánlott Kontaktlencse illesztés Dr. Munkácsi Györgyi szemész szakorvos, kontaktológus húsz éves kontaktológiai tapasztalattal rendelkezik. A világpiacon, s így Magyarországon is forgalomban lévő teljes lencsekínálat illesztésére van lehetőség.

a látás a fő pluszom

A lágy, napi, kétheti, havi cseréjű és a kiterjesztett viselésű lencsék kipróbálása után megtanítjuk a pácienseket a lencse szakszerű használatára.

Igény lehet a ma már kevésbé általános kemény és gázáteresztő lencsék illesztése is.

speciális szemészet

A lencse szakszerű kiválasztása speciális lencsesorok alapján történik, majd a megfelelő gyártó cégtől egyedileg rendeljük meg. Szemészeti rendelőnkben az alkalmasság eldöntését célzó részletes szemészeti vizagálatra van lehetőség.

speciális szemészet

Amennyiben a dioptriahiba korrigálható, és a szem egészséges, dr. Munkácsi Györgyi refraktiv sebész a beavatkozást elvégzi. A műtét az Optik-Med Speciális szemészet Lézercentrumban történik.

vizualizáció és látás

A kontroll vizsgálatok helybenDunaharasztiban vannak. A páciensek gondozását segíti azhogy évente egyszer történő ellenőrző vizsgálat fejében probléma, panasz esetén azonnali ingyenes ellátást biztosítunk. A csúcsminőségű szemüveglencséket speciális szemészet japán HOYA cégtől ajánljuk, melyekre orvosi garanciát vállalunk.

A szemüvegeket a japán csúcsminőségű Hoya lencsékkel ajánljuk, minden szemüvegre garanciát vállalunk. Szakképzett optikusunk áll az önök rendelkezésére, aki szakmai tanácsokkal látja el a hozzánk betérő kedves vásárlóinkat.

speciális szemészet video gyakorlat a látás javításához

Kellemes, családias hangulatú üzletünkben további meglepetésekkel és akciókkal várjuk! Adatkezelési szabályzat.

További a témáról