Szemészeti berendezések, Elérhetőségek

Modern szemészeti berendezések a Budai Egészségközpontban - Budai Egészségközpont

Sokan keresnek fel bennünket a tágabb régióból is, Dunaföldvárról, a Duna túloldaláról, Solt környékéről.

Milyen szemészeti eszközöket használunk a Budai Egészségközpontban?

Az elmúlt évek fejlesztéseinek, beruházásainak köszönhetően a folyamatos sürgősségi ellátás mellett széles szakmai spektrumban kínálunk gyógyító szolgáltatásokat, rehabilitációs és ápolási szemészeti berendezések betegeinknek. Főoldal Szemészet: magas szemészeti berendezések, kiváló műszerezettség Speciális berendezések, korszerű műszerek segítik a szakorvosok munkáját a dunaújvárosi kórház szemészeti osztályán, ahol széles körű ellátást biztosítanak betegek számára.

szemészeti berendezések optikus látásvizsgálattal

Két szakrendelés, az ambulancia, a glaucomagondozás és a gyermekszemészet tartozik a Szent Pantaleon Kórház Kht.

A vizitdíj megszüntetése óta valamelyest megnőtt a járóbeteg-forgalom. Átlag feletti műszerezettség A szemészeti osztály szeptemberében nyílt meg, vezetője dr.

Kategóriák

Csernák Lajos volt, akit dr. Bíró András követett, majd ősze óta dr. Sebestyén Margit irányítja az osztály munkáját. Ma is jó felszereltséggel rendelkezik a szemészeti osztály a városi kórházakat nézve.

Elérhetőségek

Számos speciális műszer áll az orvosok rendelkezésére a betegek kivizsgálásához, a szükséges műtétek elvégzéséhez.

Két éve országosan is az elsők között vásárolták meg a közel tizennégy millió forintos TOPCON OMS mikroszkópot, amely nélkülözhetetlen a szürkehályog-műtét és műlencse beültetés elvégzéséhez.

Ezekhez a műtétekhez használják a Geuder Megatron S készüléket. Az automata kerato-refraktometerek és Ocuscan típusú biometriás készülékek segítségével végzik a szürkehályog-műtétek előtti lencsetervezést, szemészeti berendezések ezek a berendezések az optikai korrekció kivitelezésében is segítséget nyújtanak.

szemészeti berendezések az áfonya segíti a látást

Másfél ezer műtét ben összesen műtétet végeztek az osztályon. Az átlagos ápolási idő 2,8 nap volt. A gyermekszemészeten évente vizsgálatot végeznek, ezer ultrahangos szürkehályog-műtétet és hátsócsarnok műlencse-beültetést végeztek, kilencven százalékban cseppérzéstelenítésben. A szemészeti szakrendeléseken és ambulancián tavaly közel húszezer beteg fordult meg.

Szolgáltatásaink

A szürkehályog-műtéteken kívül végeznek glaucoma ellenes műtéteket, a szem felszíni betegségekben amnion és limbus transzplantációkat, szemhéj plasztikai műtéteket, lézeres beavatkozásokat. A betegek körében is elismerten türelmesek szorgalmasak az osztályon dolgozók, akiknek munkájáról elismeréssel beszél dr.

  1. Szemészeti vizsgáló eljárások | Szemészeti Klinika
  2. Az emberi látást befolyásoló összes tényező

Sebestyén Margit. Két üres orvosi állást nem sikerült látássérült szemfájdalom, így öt orvos dolgozik a szemészeten, illetve van egy szakorvos, aki fél állásban a gyermekszemészeti rendelést és részben a glaukómagondozást végzi.

a látás romlott mely tabletták

Az osztály, az ambulancia és a két szakrendelés munkáját tizenegy nővér segíti. Vitreoretinális sebészetet szeretnének A szemészeti osztály vezetőjének is vannak elképzelései a jövőre vonatkozóan.

Digitális mobiltelefonok és a szemészeti berendezések interferenciája | szem - Szem - 2020

Első helyen a vitreoretinális — üvegtest és üveghártya — sebészet irányában szeretnének tovább lépni. Az újabb beavatkozási lehetőséggel a cukorbetegek egy részének, illetve a rövidlátóknak tudnának segíteni. Jelenleg évente legalább hatvan-hetven ilyen betegek küldenek tovább más intézményekbe, miközben a páciensek egy részét — a kevésbé komplikált eseteket — itt helyben is meg lehetne operálni.

vitaminok a szemhez látólista a látás élesebbé vált

További a témáról