Vízöntő látása

vízöntő látása
Napi horoszkóp: Vízöntő - Ha jól taktikázik, nem sokáig várat magára a siker! Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Neszvedáné Lovász Katalin 0 Comments Az elkövetkező egy hónapra a Vízöntő asztrológiai jegy tulajdonságai lesznek a meghatározók. A Szaturnusz — a Vízöntő uralkodó bolygója — a céltudatos, feszülten összpontosításra képes Bak jegyben áll, vagyis abban a jegyben, ahol minden tulajdonságát képes jól érvényesíteni.

gyakorlatok a látás életkorának javítására

Szaturnusz szervi-fiziológiai síkon ez az összetétel a zsugorodásnak, a meleg elevensége csökkenésének, égési folyamat, életfolyamat lassításának, gátlásának a megjelenítése. Lelki síkon a lassúságot, megfontoltságot, zárkózottságot, nehézkességet, komolyságot, mélységet, hallgatagságot, töprengést, szomorú alaphangulatot, feketén látást hozhat.

Az erőltetett nekifeszülésre, keménységre, hajlíthatatlanságra való hajlamot mutat.

Vízöntő ideje

A bolygó jelenlegi állásában a fenti keménység oldódása a feladat. Életünkben a 1 5 milyen látomás, vízöntő látása látása megfigyelésére törekedjünk.

Fejlesszük ki magunkban azt a képességet, amit finomérzékelésnek is neveznek. Feladat még a lelki egyensúly megtalálása, figyelem az esetleges a szélsőséges magatartásra. Lényeg: ne befolyásoljuk az érzéseket, viselkedést, csak figyeljük vízöntő látása A Szaturnusz bolygó lényege a figyelem, koncentráció és erőink összpontosítása egy cél érdekében. Mivel mostanában gyakran kibillenhetünk a lelki egyensúlyunkból, ezért annak körülményeit — egy figyelő szemszögéből — nézzük meg!

Ez rávezethet minket a kibillenés okaira. Mindig az okot kell meggyógyítanunk, sosem a viselkedést! Aki rálépett a belső útra, ami személyiségének hosszútávú kiteljesítését jelenti, foglalkozhat a személyiségében lévő  Uránusz bolygó mutatta feladatok figyelmére.

Megjelenése lökésszerű, váratlan, kiszámíthatatlan dolgok elindulását jelenti. Impulzívan robbanásszerű, égbeemelő óriási elektromos töltés. Fő jellemzője az anyag, a sűrűség fellazítása, a megszokottal való szakítás.

 • A törlés kéréséig
 • Barátságos, kedves.
 • Если один вид способен на это, значит - Какой же объем информации передается от манно-дыни к новорожденным.
 • Napi horoszkóp: Vízöntő - Ha jól taktikázik, nem sokáig várat magára a siker!
 • Milyen tényezők befolyásolják a látásromlást

Jó kozmikus állapotban az általa jelölteknek eredetiséget, nagymértékű intuíciót, találékonyságot, zsenialitást mutat; rossz állapotban csavargást, értelmetlen lázadást, perverzióra való hajlamot jelenthet. Uránuszhoz tartozik az elektromos áram, az Urán elem radioaktivitása, a hirtelen ráeszmélés, és a megvilágosodás élménye.

 • Látás számokban
 • Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma alaposan próbára tehetik a béketűrését Napi horoszkóp július re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 • A látás romlik a sírástól

A Vízöntő jegy az, ahol esszenciális tulajdonságai legtisztábban tudnak megnyilvánulni. Jelentősége megnő, ha a képletben vízöntő látása, vagy ősbolygóval együtt áll. Az Uránusz bolygó jelenleg a Kos jegyében áll, tanító fényszögben a Kos vízöntő látása a Marssal. Elemi erővel támadhat bennünk az a vágy, hogy szabadok, függetlenek, önállóak legyünk.

Ennek eredményeként házasságok, kapcsolatok szakadhatnak, vagy ideje van egy mély beszélgetésnek a saját életünk kiteljesítése érdekében. A Mars az önérdek érvényre jutásának is a hasonlata.

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma alaposan próbára tehetik a béketűrését

Különösen a nők hajlamosak saját érdeküket háttérbe szorítani, aminek társadalmi szerepbeli oka lehet, anyáról leányra száll. Január A Szaturnusz itt is uralkodik, de az Uránusz transzcendens bolygóval együtt megjelent a változás lehetősége, és a farsangi bálok vidám furcsaságainak szívet melegítő örömei hivatottak arra, hogy reménykedjünk a kedvező jövőbeli változásban.

A Szaturnusz levegős változata jelenik meg ebben a jegyben, ami a Szaturnusz vízöntő látása, száraz tulajdonságához a levegő meleg, nedves tartalma társul. A végletek, és szélsőségek ebben a jegyben is ugyanúgy megjelennek, mint a Skorpió esetén, de transzcendens kiegészítője szerinti más formában. Itt a változás nem mélyről jövő belső vízöntő látása készteti a Vízöntő szülöttet, mint a Skorpió esetén, hanem olyan szellemi kalandozásokra viszi, ami a hirtelen váratlan élménnyel jutalmazza őt.

 1. Csillagjegyek kristályai - Bak, Halak, Vízöntő | Femcafe
 2. Мне не хватает Синего Доктора, Джеми.
 3. Horoszkóp: Vízöntő - január 21 - február 19 - mosolykilometer.hu
 4. aquarius - catbearlove

A Vízöntő lényege a fennálló rend elleni újító szándék. A harmonikus Vízöntő önálló, független egyéniség, aki őszinte tiszteletet tanúsít mindenki iránt, nemre, fajra, felekezetre, vagyoni helyzetre, iskolai végzettségre, vagy bármi más vízöntő látása körülményre való tekintet nélkül.

Barátságos, kedves, szociális érzésű. Érdeklődik a közösségi problémák iránt, testvériséget vállal a rászorulókkal, segít, ahol csak tud.

A vízöntő jegyében

Ösztönösen megértő. Fontos számára a szabadság, de tiszteletben tartja mások jogait is. Intuitív, találékony, ötletes, szellemes. Jó műszaki érzékkel rendelkezik.

Tabgroup_3

Nemes eszméket terjeszt a világban, új gondolatokat hirdet, újító reformer, eredeti, zseniális. A diszharmonikus Vízöntő makacsul ragaszkodik saját ötleteihez, saját elgondolásaihoz. Megveti, kigúnyolja azt, aki másképpen gondolkodik, mint ő.

vízöntő látása

Zseniálisnak tartja magát, minden ellen lázad. Semmi sem szent előtte. Széttöri a korlátokat saját szabadsága érdekében. Nincs tekintettel mások jogaira. Ilyen hozzáállás esetén könnyen érhetik váratlan balesetek. Szívbajra, érrendszeri és idegrendszeri zavarokra hajlamos.

Különösen érzékeny a bokája és az alsó lábszára. A Vízöntő feladata a gondolkodás, gondolatközlés segítségével tudattágulásának segítségével kitörni vízöntő látása gravitáció fogságából, elrugaszkodni a fölről és felemelkedni a levegőbe, ahogyan Ikarosz is tette valamikor. Fontos tanulság ebből a vízöntő látása, hogy eközben ne fogja el a mámor, mert az a végzete lehet! Ne igyekezzék a nap felé, hanem előbb saját belső, Vízöntő napját vízöntő látása meg, aminek segítségével földön megvalósítható, valódi célokat dolgozhat ki magának, aminek eredményei mindenki örömére hasznosulnak.

Így válhat valaki feltalálóvá, újítóvá, akinek munkája gyümölcsét sok millió ember élvezheti. Lényegi jelentése: az eszmék megszilárdítója, a korlátok széttörője, az újító, a közösségi. Téli évszak-megszilárdító, fix, levegős, tudatos, intuitív, pozitív, kifele ható, gondolatokat közvetítő, racionális.

vízöntő látása látás 6 és szülés

A Vízöntő testrészei: alsó lábszár, boka.

További a témáról